Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motoru alıcam ama getiremiyorum bile sahibine diycem.Beni eve kadar at die:)
Yada arabaya sokucam Niyeti bozarsam :)

benimkini sağolsun getirdi sahibi.oturduk yemek falan yedik sohbet ettik.hala da konuşuyoruz kendisiyle.umarım seninki de iyi bir insan çıkar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 ----------

Motoru alıcam ama getiremiyorum bile sahibine diycem.Beni eve kadar at die:)
Yada arabaya sokucam Niyeti bozarsam :)

sercan özel mesaj attım bi bak!!!!!

dün gece istanbuldan ayrılmadan önce bi tur atayım dedim.atmadan önce de bi gece fotusu aldırttım :) gece saat 11.00.Ve koca vakıflar bölge müdürlüğü lojmanında her dairenin penceresine bir kişi çıkacak şekilde sokağı inleterek bir tur attım.apartmana geldiğimde herkes perde arasından bakıyordu gülmemek için zor tuttum kendimi :mrgreen:

Uploaded with ImageShack.us

benimkini sağolsun getirdi sahibi.oturduk yemek falan yedik sohbet ettik.hala da konuşuyoruz kendisiyle.umarım seninki de iyi bir insan çıkar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 ----------

sercan özel mesaj attım bi bak!!!!!
Benimkinin sahıbıde iyi Benim okula yakın 1 yerde bankacıymış saolsun güler yüzlü biri.Dediğin işide halletim saol:cat:

big_24501323bep.jpg

08 model 6000de Yarın sabahdan alıyorum.4.100 TLye anlaştık.

hayırlı olsun tekrardan sercan.salih sende en kısa zamanda inşallah bulursun temiz bir tane cbr dostum.sercana sevindim sana üzüldüm şimdi valla garip oldum he.

hayırlı olsun tekrardan sercan.salih sende en kısa zamanda inşallah bulursun temiz bir tane cbr dostum.sercana sevindim sana üzüldüm şimdi valla garip oldum he.
Saol abi 2 yıldır hayallerini kurduğum şey yarın gerçekleşicek.Gerçekten insanın hayatında birkere yaşayabilceği duygular.Hayırlısıyla bitircez işimizi.

sercan artçının tutunması için arkada demir var ya.o senin alacağında yok.adamda varsa istesene getirsin.iyi oluyor.

hmmm güzel tamda istediğim renk :) hadi hayırlısı olsun senin için sende cıbırına kavuştun bide allah'ın izniyle ben kavuşşsam iyi olcak allah kazasız belasız binmek nasip etsin herkese..

@beykurt cıbırın sesidemi çıkıyor :D
@casillas maşallah çok güzelmiş

sercan artçının tutunması için arkada demir var ya.o senin alacağında yok.adamda varsa istesene getirsin.iyi oluyor.

hmmm güzel tamda istediğim renk :) hadi hayırlısı olsun senin için sende cıbırına kavuştun bide allah'ın izniyle ben kavuşşsam iyi olcak allah kazasız belasız binmek nasip etsin herkese..
Salih kardeşim saol sende benım gibi kırmızı hastasısın sanırım.
Abi o resimde takılı değilmiş plaka altda arkayı kestirmiş adam.Ama Şuan arka el tutma yeri var.Stok egzozunuda alıcam.

@beykurt cıbırın sesidemi çıkıyor :D
@casillas maşallah çok güzelmiş

arow egzoz var.güzel bir ses çıkarıyor valla.600 lükle boy ölçüşemez ama ben burdayım diyor :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:31 ----------

Saol abi 2 yıldır hayallerini kurduğum şey yarın gerçekleşicek.Gerçekten insanın hayatında birkere yaşayabilceği duygular.Hayırlısıyla bitircez işimizi.

ulan bende 2 yıldır hayalini kuruyorum oluo len hep aynı şeyler çıkıo yoksa biz kardeş miyiz:queen:

evet kırmızı siyah aynen bu renk hastasıyım yoksa şimdiye coktan almıştım bu rengi arıyorum tabiki nasip kısmet ama gercekten sabırsızlanmaya başladım param hazır babam onayı verdi ehliyeti kazandım herşey hazır bi motor bulamıyorum bak işe ya delircem :)

Salih kardeşim saol sende benım gibi kırmızı hastasısın sanırım.
Abi o resimde takılı değilmiş plaka altda arkayı kestirmiş adam.Ama Şuan arka el tutma yeri var.Stok egzozunuda alıcam.

ya o plakayı da kesince bi garip oluyor :p ben sevmiorum kesilmiş halini:mrgreen: nys köprüden beleş geçersin artık plaka okunmaz:queen::queen::queen:

evet kırmızı siyah aynen bu renk hastasıyım yoksa şimdiye coktan almıştım bu rengi arıyorum tabiki nasip kısmet ama gercekten sabırsızlanmaya başladım param hazır babam onayı verdi ehliyeti kazandım herşey hazır bi motor bulamıyorum bak işe ya delircem :)

heheheeh benimki de tam tersi:mrgreen: herşey hazır ehliyet yok:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar