Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar..benim bir sorunum var motor 7.5-8bin devire geldiği zaman acayip şekılde sinek vızıltısı gibi ötüyör titriyor elciklerden resmen hissediyorsun bağrıyor motor? 10-11bin devirlere çıkamıyorum bile bu acayip sesten dolayı!! daha acemi olduğum için debriyaj balatasını yemişim yerine orjinal değilde yan sanayi olanını taktık acaba ondanmı?ama başka bi yerde problem olması lazım bence.. bi el atsanız şu işe :cat:

Motosikleti
Hornet
yavruu sn önce bnle servise gel elimizdeki işi halledelim sonra şöförr yaparım bn seni tır bile sürersin :D:queen:

Seni mi kırcam :p
Ada yolu köpeğin olsun..
Motorunuda yaptırırz Allah'ın izniyle daha sana viraj öğretçem:mrgreen:
Aslında motoru servise qötürmeden o haliyle bi viraj yapsak şimdi tekrar yatırırsan masraf olmasın..Hepsi birden çıkar aradan:mrgreen::queen:

Resim isteye arkadaş,Motoru daha ilk aldığımda çekilmiştim,boyda 1.79 idi kiloda 75 civarydı :)

img0023copy.jpg

Resim isteye arkadaş,Motoru daha ilk aldığımda çekilmiştim,boyda 1.79 idi kiloda 75 civarydı :)

img0023copy.jpg

güzel durmuş :cat:
bende bakınıyorum bayadır bi bayiye gidip oturacam bi fıstığın üstüne ama daha gidemedim :D
diğer arkadaşlardanda bekliyorum varmı şöyle 185 80 kilo :)

hocam o cbr'ları alacağına bunu almanı tavsiye ederim. Adamla konuş atla git erzuruma, otobüse atar getirirsin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaşlar..benim bir sorunum var motor 7.5-8bin devire geldiği zaman acayip şekılde sinek vızıltısı gibi ötüyör titriyor elciklerden resmen hissediyorsun bağrıyor motor? 10-11bin devirlere çıkamıyorum bile bu acayip sesten dolayı!! daha acemi olduğum için debriyaj balatasını yemişim yerine orjinal değilde yan sanayi olanını taktık acaba ondanmı?ama başka bi yerde problem olması lazım bence.. bi el atsanız şu işe :cat:

Takılan debriyaj balatası malzemesinden veya boyutundan kaynaklı tam basma yapmadığından sarsıntı olabilir.
Diğer orjinal balatalarda böyle bir problem çıkmıyorsa:silent: büyük ihtimal ses debriyajdan kaynaklı.

amannnn boşver sağa düşmüşü sola düşmüşü :mrgreen: benimki sağa düşmüş sola düşmüş öne düşüm arkaya düşmüş :queen: ne farkeder:) kırığı yarığı olmasın dikkat et.çizikler nazar boncuğu zaten.motoru inşallah iyidir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------

hoşgeldin:rendeer:
Abi babamında büyük yardımlarıyla yarın motoru almaya gidiyorum,Hayırlısıyla
4.100 TLye alıcam uğraştım inmedi zaten motoruda gordun o paraya cok cok iyi fiyat.Allah Utandırmasın artık :wiinkk:

Abi babamında büyük yardımlarıyla yarın motoru almaya gidiyorum,Hayırlısıyla
4.100 TLye alıcam uğraştım inmedi zaten motoruda gordun o paraya cok cok iyi fiyat.Allah Utandırmasın artık :wiinkk:

Hadi hayırlı olsun sercan kardeşim.yarın haberlerini bekliyorum:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 ----------

http://www.sahibinden.com/2008_model...XQQdisplayitem arkadaşlar şu mtora düz 4.000 e pazarlık yapsam nasıl olur siz ne dersiniz?

salih böyle bir sayfa yok sahibindende diyor :silent:

Sözün var Cilaya.Ehliyeti alıyım.Gelirim sizin oralara zaten ilk vitesli tecrubem bu olcak.1-2 hafta mahallede çalışcam.

valla tam 3 hafta geriden beni takip ediyosun he :mrgreen:
Ben ne yaptıysam ne yaşadıysam ne hissettiysem hepsini şimdi sen yaşıyorsun.
Motoru alınca da benim sorduğum soruları soracan falan bak görürsün :mrgreen:

valla tam 3 hafta geriden beni takip ediyosun he :mrgreen:
Ben ne yaptıysam ne yaşadıysam ne hissettiysem hepsini şimdi sen yaşıyorsun.
Motoru alınca da benim sorduğum soruları soracan falan bak görürsün :mrgreen:
Motoru alıcam ama getiremiyorum bile sahibine diycem.Beni eve kadar at die:)
Yada arabaya sokucam Niyeti bozarsam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar