Direksiyon sınavı yardım

arkadaşlar sürücü kursları tarafından;direksiyon sınav ücreti adı altında alınan ücretin bildiğim kadarıyla bir resmiyeti yok peki bu parayı vermeden sınava girmek istersek tam olarak ne yapmamız gerekiyor,sınav yeri bilgisi v.s gibi konuları kendimiz öğrenebiliyomuyuz öğrenebiliyosak nerden ,ayrıca sürücü kursunun ücreti vermememiz durumunda karşı hamlesi olabilirmi sınav listesinden çıkartma v.b gibi?

Bende ehliyeti alacakken aynı soruya cevap aramıştım ama ne yazıkki yanıt bulamamıştım.
Bilgi olsun direksiyon sınavı genelde Etlik tarafındaki Yozgat Bulvarında yapılıyor.

Bende ehliyeti alacakken aynı soruya cevap aramıştım ama ne yazıkki yanıt bulamamıştım.
Bilgi olsun direksiyon sınavı genelde Etlik tarafındaki Yozgat Bulvarında yapılıyor.

evet orda olacağını tahmin ediyodum ama kursun bi kelek yapma ihtimali nedir onu merak ediyorum eğer parayı vermessem

evet orda olacağını tahmin ediyodum ama kursun bi kelek yapma ihtimali nedir onu merak ediyorum eğer parayı vermessem

sürücü kursu seni listeden çıkaramaz sadece gözünü korkutucak şeyler söler..veya sen sınava girersin herşe biter evraklarını vermez kardeşim paranı ver al evrakları der...senin yapman gereken şu kardeşim böle bişey yok yasada de ama bunu solerken yannda baska ogrencı vs olmasın cunku o zman onlarda ınada bıner var der ama yanlız solersen bişey diyemez...bende de aynsı oldu 50 tl dreksıyon parası ıstediler gittim müdürüyle konustum dedim en fazla 20 tl veririm kabul etmezsen giderim emniyete şikayetimi bildiririm...ve sonunda 20 tl verdim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar