Bi terslik olmassa pazartesi bende Karion alıyorum. 2. el .... hadi bakalım hayırlısı![]()
nakite ihtiyacım olduğu için Karion umu satıyorumale:
Sahibinden ilan numarası 23606088
Hata veriyor.:wiinkk:
selamlar aranıza yenı katıldım.çin scooterı alacaktım plaka hersey dahıl 2350 lıra gıbı bı rakama gelıyodu.sıtenızde yaptıgım arastırmada çinden uzak durun demıs herkes.bende ıkıncı el 3800 kmde 2007 model bır rt125 karıon buldum bugun bır motor ustasına gosterıp alıyorum kısmetse.ilk motorum olacak henuz hıc motor kullanmadım hıcbır bılgım yok bu konuda ınsallah basımızı agrıtmaz guzel bı motora benzıyor.temız gorunuyor ama tabıkıde bır ustaya gostermekte fayda var dıye dusunuyorum.herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
tesekkur ederım bakımları hakkında hıc bır bılgım yok çünkü ilk motorum olcak. bugun yenıkapıda tekay motora goturduk motoru recep usta saolsun ilgilendı ordan alınmıs zaten hıcbır problemı yok dedı sadece yag degısme zamanı gelmıs dedı onu halledıcez onun dısında herseyıyle orjınal dedı recep usta.sabah noter satısını alıcam.umarım hayırlısı olur.ıyı bır baslangıc motoru sectıgımı dusunuyorum.başka onerısı olan varmıdır motor hakkında arkadaslar ? herkese ıyı guvenlı mutlu surusler..
tesekkur ederım bakımları hakkında hıc bır bılgım yok çünkü ilk motorum olcak. bugun yenıkapıda tekay motora goturduk motoru recep usta saolsun ilgilendı ordan alınmıs zaten hıcbır problemı yok dedı sadece yag degısme zamanı gelmıs dedı onu halledıcez onun dısında herseyıyle orjınal dedı recep usta.sabah noter satısını alıcam.umarım hayırlısı olur.ıyı bır baslangıc motoru sectıgımı dusunuyorum.başka onerısı olan varmıdır motor hakkında arkadaslar ? herkese ıyı guvenlı mutlu surusler..