Sorunum ne ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Relanti vidasının oringi katlanmış veya yıpranmış.

Yuvası açılmış ordanmı hava alıyor diyosun abi.Hava vidasıda olabilirmi öyle ? Nasıl düzeltebilirim ?

Rölantiyle biraz fazla oynadım olabilir.Normal vida gibi sökülebilirmi yoksa karbüratörün sökülmesimi lazım ? Birde resim gibi bişey olsa ben bulamadım aradım ama.

Normal vida gibi sökebilirsin önce kaç turda söktüğünü say. Civatanın üstünde gelir o oring conta.

Teşekkürler abi.Sonuna kadar sıkıp ondan sonramı sayım ?

Aynen öyle ,tek o-ring bulamamıştım gövde-boğaz conta seti halinde sipariş vermiştim Honda'ya getirdiler sağolsunlar 3 ayı buldu.:p Cgl 125 için böyle ama Ybr yi bilmem.

Katlanmışsa düzeltilebilirmi ? Yarın çıkarır resim çekerim bakalım sorunu neymiş.

Fazla kurcalamışsan katlanması bozulduğunu gösterir,bendeki 2003 model ,katlanmış-vadesi bitmişti.

o ring dediğiniz böle bişemi ?

viton.oring.jpg

Aynen böyle bişey.

Teşekkürler abi bakıcam :rendeer: İnşallah bundandır yoksa daha değişik şeyler çıkıcakmış gibi geliyo.:pale:

Teşekkürler abi bakıcam :rendeer: İnşallah bundandır yoksa daha değişik şeyler çıkıcakmış gibi geliyo.:pale:

ybr nin rolanti vidasında oring yok bosuna sökme :) ayrıca sana sorununu soledım kulak arkası ettın eger sogukken ayrı ısınınca ayrı takılıorsa rolantın vıdeodakı gbı emme sibobun basık cok basıyor cok sıkı calısıor ynı ayrlanması lazım

Hiç bişey yok normal duruyor.Birde girdiği değişi komple kaplamasımı lazım oringin ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar