23 Mayıs 2010 - Nikahıma Davetlisiniz!

Arkadaşlar herkese teşekkürler güzel yorumları için :)

Pek fazla foruma girip çıkamıyorum, İzmir ayağı oradan organize ediliyor, çok fazla detay bende henüz bilmiyorum, ancak genel anlamda hazırlıkları tamamlandı, yeni gelişmeler oldukça buradan bilgi aktarımına devam etmeye çalışacağım :cat:

Komtanım gürkanım hiçbirşey için geç sayılmaz. Bak hala vazgeçmek için vaktin var:p

Şimdiden tebrik ederim.Bir ömür boyu mutluluklar...:rendeer:

Aynen katılıyorum.Nikah dairesinde meşhur masaya oturmadan az önce bir ağabeyimde aynı cümleyi söylemişti kulağıma ama dinlememiştim :).
Şaka bir yana allah mesut etsin,herşey gönlünüzce olsun.

Hayırlı, uğurlu olsun.. :rendeer:
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim... :rendeer:

Olm o davetiyedeki karakterler oyle oturmuski ikinizede anlatamam :)

insallah bizde gelmeye calısacagız. Bilmiyorum gelirmiyim henuz dusunme asamasındayım.:bounce:

Bu arada sen evlilik hazırlıkları ile giremiyorum diyorsun siteye ya evlendikten sonra hic giremezsin , paslanır senin mod hesabın kesin. Arada ben girip o hesapla paslanmasını onlemeye calısayım derdim ama halis gitti ya artık gerekte yok :queen:

ps : Kac aydır gorusmek icin telefonlasıp duruyoruz bir turlu gorusmedik hep isimiz var diye o gunde isimiz cıkmazsa iydir :)

oooo komtanım hayırlı uğurlu olsun ama ben senden önce evlenicem ne yazıkki :mrgreen: orda olmaya çalışıcam dostum şimdiden mutluluklar diliyorum:rendeer:

çok sevindim Allah tamamına erdirsin...:rendeer:

(çeyrekde çok pahalı bu aralar yav..):p

Super Moderator
Komtan'ım buradan da hem seni hem Bihter'i tekrar kutlayayım...
Çok mutluluk, çok sevgi, çok rahatlık, çok güzel günler, aylar, yıllar, asırlar sizin olsun...:rendeer:

Çocuk meselesine de girecektim tam aklıma takıldı, sıradan tüm askeri rütbeler olacak mı?:p

şimdiden hayırlı olsun allah bir yastıkta kocatsın boy boy çocuklarınız onlarada güzel bir gelecek nasip etsin allahım.

Arkadaşlar herkese teşekkürler güzel yorumları için :)

Pek fazla foruma girip çıkamıyorum, İzmir ayağı oradan organize ediliyor, çok fazla detay bende henüz bilmiyorum, ancak genel anlamda hazırlıkları tamamlandı, yeni gelişmeler oldukça buradan bilgi aktarımına devam etmeye çalışacağım :cat:

erhan evlendi yüzünü gören motorcu cennetine gidiyor :queen: sende evlen anasız babasız adminsiz moderatörsüz kalalım :pale: 100 oktan kaç moderatörümüz vardı sende gidersen buraların tadı kalmaz :salut: izmirdeki bölümü sabote etmek için biz her türlü programı yaptık haberin olsun :p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Yeni%2BResim1.JPG

Hayırlı uğurlu olsun. İlgin ve inceliğin için teşekkürler. Tabi ki iştirak edebilmek sizlerle o güzelliği yaşamak ayrı bir mutluluk. Şİmdiden bereberliğinizin bir ömür boyu sürmesi dileklerimle..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İşin yoğunluğundan katılamadık...

Burdan tebrik edip hayırlı olmasını dileyelim..... :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Burası Kadıköy buradan çıkış yok :queen: Yalnız dipnot: Fenerbahçe maçlarında bu slogan artık geçerli değildir. :queen: :queen:

Bihtercime ve Gürkan Komtanıma ömür boyu mutluluklar diliyorum. Konvoy olayını ayarlayalım Gökhan :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar