[Mt İstanbul] 09.05.2010 3. Geleneksel Yaza Merhaba Kahvaltısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BİZDE GELİYORUZ...

1- Kuyucadısı
2- KyCd
3- hanedan12
4- hlmky85
5- Korkut 250 + 1
6- GKN
7- Ninjet
8- Canercamalan + 1
9- bosnak_semko +1
10-sato87
11- AYBERK + ANNEM :rendeer:

çok istiyorum katılmayı fakat... o tarihte...lüleburgazda olucağım yoksa kahvaltı ve ardından sıcak bir günde riva güzel olurdu...

arkadaslar bende katılmak istiyorum izmir den yeni transfer oldum istanbula fakat yeri tam bilmiyorum ve motorumda izmirde o yuzden arabayla gelicem.motorsuz katılcak ve yeri bilen bi arkadas varsa alabilirim onuda hem bana kolaylık olur yer konusunda hemde ona ulaşım konusunda yardım ederseniz sevinirim:rendeer::rendeer::rendeer::cherry:

1- Kuyucadısı
2- KyCd
3- hanedan12
4- hlmky85
5- Korkut 250 + 1
6- GKN
7- Ninjet
8- Canercamalan + 1
9- bosnak_semko +1
10-sato87
11- AYBERK + ANNEM
12-izmirli_ua

arkadaslar bende katılmak istiyorum izmir den yeni transfer oldum istanbula fakat yeri tam bilmiyorum ve motorumda izmirde o yuzden arabayla gelicem.motorsuz katılcak ve yeri bilen bi arkadas varsa alabilirim onuda hem bana kolaylık olur yer konusunda hemde ona ulaşım konusunda yardım ederseniz sevinirim:rendeer::rendeer::rendeer::cherry:

1- Kuyucadısı
2- KyCd
3- hanedan12
4- hlmky85
5- Korkut 250 + 1
6- GKN
7- Ninjet
8- Canercamalan + 1
9- bosnak_semko +1
10-sato87
11- AYBERK + ANNEM
12-izmirli_ua
İstanbulda hangi semtte oturuyorsunuz.Yardımcı olmaya çalışalım
Hep aynı bahane, bu böyle olmayacak, ben en iyisi Emine' ye bir telefon açayım.. :cherry::bounce:

Kem küm .:cyclopsanO zaman getiryim ben iyisimi Emineyi kahvaltıya.:cherry:

İstanbulda hangi semtte oturuyorsunuz.Yardımcı olmaya çalışalım

Kem küm .:cyclopsanO zaman getiryim ben iyisimi Emineyi kahvaltıya.:cherry:

dudulluda kalıyorum üsküdarda çalışıyorum ama üsküdarı çözdüm sayılır :cherry: birazda kadıköyü biliyorum .durum bundan ibaret:cherry: yardımcı olursanız sevinirim

dudulluda kalıyorum üsküdarda çalışıyorum ama üsküdarı çözdüm sayılır :cherry: birazda kadıköyü biliyorum .durum bundan ibaret:cherry: yardımcı olursanız sevinirim

üsküdardan boğazı yukarı doğru takip edersen önüne çıkacak.... çok basit yani:cat:

üsküdardan boğazı yukarı doğru takip edersen önüne çıkacak.... çok basit yani:cat:

nasıl ya anlamadım :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------

neyse arkadaslar bulurum ben bi şekilde daha var nasılsa 9 mayısa kadar öğrenirim :cherry:.ama tekrar ediyim aracı olmayan ve katılmak isteyen arkadasları alabilirim :rendeer: yardımlar için teşekkurler:rendeer:

nasıl ya anlamadım :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------

neyse arkadaslar bulurum ben bi şekilde daha var nasılsa 9 mayısa kadar öğrenirim :cherry:.ama tekrar ediyim aracı olmayan ve katılmak isteyen arkadasları alabilirim :rendeer: yardımlar için teşekkurler:rendeer:

bende dudullu tarafında oturuyorum. gerçi benim erken gitmem gerekicek ama yinede ogüne kadar haberleşiriz olmazsa birlikte geçeriz

Bende o tarafta oturuyorum Hep beraber gideriz.:bounce:

bana uyar.. nasıl olsa motor var ben cadıcığımı alırım sende artık artçın yoksa ya arkadaşı alırsın yada varsa artçınla gelirsin canım benim

Sahi, hayret sen geliyor musun Kadir :silent:
Yok yok sen gelmiyorsundur, kesin bir mazeretin vardır :cherry: :bounce:

Geliyorum tabi. hiçbir mazeretim yok (çok samimi bir arkadaşım Turgay evleniyor düğünü var 13:00 - 17:00 arası düğün) banucuk, ama yinede gelirim çünkü kahvaltı daha erken saatte.. ;) ayarlarım bişeyler merak etme sen cadımı oralarda bırakmam bu güzel organizasyonda.. ::139::

Geliyorum tabi. hiçbir mazeretim yok (çok samimi bir arkadaşım Turgay evleniyor düğünü var 13:00 - 17:00 arası düğün) banucuk, ama yinede gelirim çünkü kahvaltı daha erken saatte.. ;) ayarlarım bişeyler merak etme sen cadımı oralarda bırakmam bu güzel organizasyonda.. ::139::

Aman Allah' ım gözlerim yaşardı.. :salut: :salut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar