- Konu Yazar
benim makina
![]()
dostum bikaç foto çek koy yahu valla benim makine izmirde değilse resimlerini koyucam haftaya gidince çekeyim
benim makina
![]()
dostum bikaç foto çek koy yahu valla benim makine izmirde değilse resimlerini koyucam haftaya gidince çekeyim
RR logosu varsa tamamdır
954 rr daki tip hangi motorda Var?? Kafa grenajına ve farlarına hastayım denk getirirsem alabilirim yani o derece severim bu makinayı..
250 300 derken ...?Yakıt gazlamana göre değişir 250-350 diyebiliriz ortalama
ARkadaşlar; bi tane 94 Model; 92ooo kmde 9oorr buldm . Alsam mı![]()
istersen çok temiz sedefli 2000 var bende verebilirim.
Dostum makinanın resimlerini ve bilgilerini yazarsan vede fiyat konusunda bilgilendirme yaparsan düşünen arkadaşlarım çok bende haziran gibi 98 kiremit rengi temiz bulursam almayı düşünüyorum..
900 rr benim eski kullandıgım motorlardan biriydi, 95 modeldi. birinci vites120 km hıza çıktım 11 sn 200 e ulaşan bir motordu.en son 250 görmüştüm. ve 600 f den daha dengeliydi.600 f birinci vites 110 görüyor belki son hız olarak 600 f biraz daha yeniliginin eseri olarak hızlı olabilir fakat 200 e kadar 600 f geçer eski olmasına ragmen
600 f de bazen kafa sallattıgım oluyor. ama 900 rr o kadar yüklenmeme ragmen kafa salladıgını hatırlamıyorum. o yüzden daha güvenli geliyor bana 900 rr