Regal Raptor Manisa-salihli den kdz.ereğliye yolculuk

SLM DOSTLAR NASİPSE 1 MAYIS CUMARTESİ SALİHLİDEN KDZ EREĞLİYE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORMUM MOTORUMLA BU BENİM REGAL RAPTORUMLA 250 CC İLK UZUN YOLUM OLCAK MAKİNA NASILDIR ACABA UZUN YOLDA VE ÇIKMADAN ÖNCE NE GİBİ BAKIMLAR YAPAYIM NE ARALIKLARLA MOLA VEREYM
BİR DE O GÜN GİDECEĞİM İSTİKAMETTE YOLCULUK YAPACAK VARSA BERABER TAKILMAYI ÇOK İSTERM TEŞEKKÜRLR ......:wiinkk:

öncelikle hayırlı yolcuklar ama konu alakasız yere açılmış burası " Motosiklet Modelleri " bölümü.moderatörlerden ricam konunun uygun bir yere taşınması.
ayrıca bütün formlarda büyük harflerle yazmak " bağırmak " anlamına gelir.dikkat

özür dilerim ben şu yazma işinden anlayamadım gittim birazda internet özürlü olunca böyle oluyor :) kusura bkmayın

Öncelikle bu yolculuğu 2 gün olarak planla.250 lik bir motosikletle bir çırpıda gidilecek yol değil.Sıkça mola ver. (her 150 km.de gibi)Mümkün olduğu kadar gündüz saatlerinde yol al.Motorunda önceleri olan ufak tefek sorunlar varsa bunları tamir ettir.Uzun yolda bu sorunlar katlanarak büyür ve başına bela açar.

Bende Salihliliyim...kurudere...seyrantepe ..kırveli...şişeleme :p bizim mekan...

Bende Salihliliyim...kurudere...seyrantepe ..kırveli...şişeleme :p bizim mekan...

metehan abi şu an zaten kırvelideyim :) önümüzdeki hafta ereğliye gideyim diyorum motorumla ilk uzun yol olacak biraz heyecan ve korku var bakalım ama gidicem diye koydum kafaya abi

regal giderde titreşim öldürür bitirir tüm enerjini alır...havalar çok sıcak değil...ideal zaman...hayırlı yolculuklar...

regal giderde titreşim öldürür bitirir tüm enerjini alır...havalar çok sıcak değil...ideal zaman...hayırlı yolculuklar...

abi önerilerin ne yönde olur nasıl gideyim ne aralık durayım 600 km çıkmadan motoruma ne gibi bakımlar yapayım :silent:

iyi gezilier dileyerek başlıyayım 1 debriyaj telini yağla gaz telini yağla ön ve arka lastik dublex se iç iç lastikli lastikle değiştir yanına alıcağın malzemeler lastik tamir kiti debriyaj teli gazteli buji buji anahtarı bunları alırsan yolculuğuna sorun çekmezsin kaç km de mola veriyim demişsin altındaki motor 250 kilometre gitse bir sorun yaşamaz ama garanti olması için katılıyorum 150 km ideal mesafe 20 dakka dinlenirsin çay molası verirsin kazasız geziler

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yanına bi kredi kartı al yeter..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar