video linkini bende istiyorum
ben 2005 üyesiyim arkadaşım... bu kural yenimi çıktı =???
Daha önce paylaşıyorduk bu tür videoları.. ben videomda yasa dışı bişeymi yapıyorumda bana suç unsuru işlemişim gibi yorum yapıyorsun??...
Ne zamandan beri motosiklet.net'te bu tür videolar yasaklanır oldu yaa ???
Çok ilginç geldi bana şaşırdım doğrusu...
KAmera aparatı için size yardımcı olurum... KAmeram ise Toshiba camelion H20 HD 1080 p
Orta seviyede bir HD kamera...
şu videonun linkini özelden yollasanız yahu, merak ettim
selamlar emin, çok güzel girmişsin viraja, tebrik ederim.ben bunun vidiosununda eklenmesini istrerim![]()
video linkini bende istiyorum
Motorun hakkını vermişsiniz bravo
Viraj sonu hafif teker'li bi resimde olsaydı tadından yenmezdi:queen:
Çok mu şey istiyorum:mrgreen:
video'yu görmek isterdim bende ama malum kurallar:farao:
Cok guzel resimler eger site kurallarina aykiri degil ise en azindan linkini alalim ve baska bir site ustunden izleyelim![]()
Uzun zamandır siteye girmiyorsunuz galiba..
Malesef bu tür videolar artık yasak..
Chat yapar gibi karşılıklı bir iki mesajdan fazla yazmakta yasak..
Yani sen şimdi benim bu mesajıma cevap verebilirsin ama ben sana yine dönemem
Düşünceniz varsa ciddiyeti elden bırakmadan yazıp, diğer topicleri okuyacaksınız..
Artık sıkı yönetim var![]()
Oooo Emün Başkan yine verdin ego ayarını...iyi hoş güzel yatmışsın ama biz seni Cadde de cafe önleri motorcusu sanırdık...bir hayli şaşırttın beni...kıskananlar şimdi napsın seni hacı cav cav...kına mı sülfirik asit mi sürsünler bir yerlerine...:mrgreen:
beraber yatalım bir gün...(virajlara)![]()
Güzell, lastik ne kullanıyosun? Süpercorsa mı?
Emin kardeşim; senin bu sürüşü yaptığın yer trafiğe açık bir alan değil mi ? Kurallara uyarak yaptığın bir sürüş mü bu ? Değil. O vakit evet ne yazık ki suç işlemiş oluyorsun ve forumda bir süredir yasak bunların paylaşımı.
Bir de son olarak birşey sormak istiyorum. Şu emniyet şeridinde sola yatarak döndüğün virajda hızın neydi ? Ve ardını görmediğin o sol virajda, virajın bittiği noktada emniyet şeridinde park halinde olan bir araç olsa idi reaksiyon gösterecek zamanın olur muydu ?
Şimdi viraja yanlış giriyor diyeceğim topa tutacaksınız. Onun için demiyorum :mrgreen: