Bana Bu Kızlar Ders Versin...

çok beklersiniz :) bizim memlekette gökten meg ryan yağsa bize er ryan düşer. onu da gelip kurtarırlar

Yanliz jessica maine bu kizlar arasinda en unlusu gercekten. Stunt klasmaninda ciddi bir basari kendisi. Diger kizlari bilmiyorum ama helal olsun. Umarim bizden de cikar.

Motosikleti
Hornet
Motosikletime neden Jessica ismini koydum sizce :mrgreen:
Jessica Maine:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepsi çok iyi bana göre.:p

Denizli İl Temsilcisi
sen ne diyon yha böye kız arkadaşım eşim olsun yemişim benzinin litre fiyatını :D jessica yha

çok beklersiniz :) bizim memlekette gökten meg ryan yağsa bize er ryan düşer. onu da gelip kurtarırlar

Zamanın "Gökten Zerrin Egeliler yağsa benim başıma Aydemir Akbaş düşer" lafı ne hale dönüşmüş yahu :mrgreen: Eh normal, batılı oluyoruz ne de olsa :p

hep söylicemde uygun bi konunun açılmasını bekliyodum. motorcu adama motorcu hatun şart ya. bi kross a bindirene kadar göbeğim çatlıyodu. binene kadarda bi ton sözleşme imzalardık. yok hızlı sürmicen yok yatırmican falan filan :) abi baksanıza hatunlara ya tekteker yapıyolar. Allahım ne olur bi ZX10R ama üzerinde hatunuyla. AMİNNNN :)

ben bacaklarımı açamıyorum. kız bacaklarını kanat olarak kullanıyor :D

Denizli İl Temsilcisi
müdür jessica ve tüm ekibiyle tanıştım msndede ekliler deli bunlar yha

biz de tek teker Arif'i bir şey yapıyor zannediyorduk. Arif bunların yanında çömez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar