Karşı cinse vereceğin tek ve en önemli öğüdün ne olurdu?

yahu yapma arkadaşım, müdür deme bana. teyzemin kocası da genel müdürüm deyip duruyor sokakta gördüğünde, millet gerçek sanıyor. alt tarafı bi bölge sorumlusuyum. hoş bi de müdürler için ne derler bilirsin. hiç yakışır mı bana öle bişi :)

yakında bu da olmayacak gibi görünüyor :) bi yerde garson olmaya niyet ettim :)

vay be düşündüm de.. nereden nereye.. iş dünyasındaki hızlı inişime bak :) anadolu bölge müdürünün yanında yardımcı olarak çalışıyordum t.t. de. ondan bi fransız şirketinin bi kaç bölgesinden sorumlu kişilik mertebesine iniş yaptım. buradan da.. vay hayatımı.. bu hale düşürenler utansın ne diyeyim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:57 ----------

:) canım kardeşim ben 78 liyim.. sen 20 mimde bulamadım diyorsun.. ben ne yapayım atayım mı kendimi :)

bak sana tiyo.. abi der dinlersen ne ala.. bu hayatın amacı mutlu olmak değil. elbette olacaksın ama asıl yürüme nedenin kendin olmak, kendini bulmak.. yürürken de kimseye kötüllük yapmadan yürüyeceksin. kendin de bunalmayacaksın, elbet tökezleyeceksin, elbet her zaman düz yolda yürümeyeceksin.. ama durmak olmaz, yolda duranları görünce yanlarından geçerken el uzatıp kaldıracaksın, ki sen durduğunda birileri de sana el uzatabilsin.

tiyo 2.. yanında biri olup olmaması önemli bittabi. ama yolunu dünyanı şaşırtan karartan biri olacağına hiç olmasın daha iyi. elbet herkes evleniyor sen de bir gün evleneceksin merak etme derdin bu olsun :)

tiyo 3.. kötü her zaman kötü, iyi de her zaman iyi kalmaz. ama haysiyeti olmayanın haysiyetli olmasını bekleme sakın. kimse düzelmiyor, herkesin mayası sınırı belli.

yahu nedir bu. dün gece de evlilik ile ilgili bişiler yazdık durup dururken konu açıldı, bugün de.

tamam abi ben hayatı akısına bırakıyım o zaman :) kendi kurallarımla herkez yararına yaşıyım :) bende derim bazı motorcu abilerimiz 50 yasına girerler haala özgürlük peşindeler savşçı ruhları var diye demekki hepsi senin gibi düşünüyor :)

kadınlar zaten akıllıdır ama erkekler için aynı şeyi sorabiliriz?

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
-leyla, sana bi şiir yazdım okuyayım mı?
*okuyun paşam...
-aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir
en sevdiğim tatlı kazandibidir.
leyla sev beni sokma müşküle
gel kaşık atalım iki tabak keşküle

-leyla, sana bi şiir yazdım okuyayım mı?
*okuyun paşam...
-aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir
en sevdiğim tatlı kazandibidir.
leyla sev beni sokma müşküle
gel kaşık atalım iki tabak keşküle

puahahhaha :queen::queen: :cherry::cherry:

öğüdüm de şu : “ Ekmek bulamazsanız pasta yiyin,zırlamayı kesin.” :cherry:

Motosikleti
Hornet
acaba akıllı kadın varmıdır:p

Kadınlar akıllarının %60'ını kurnazlığa çalıştırır..
İsterlerse erkeği yüceltirler isterlerse itin totosuna sokar çıkarırlar..
Kadınlar korkulması gereken varlıklardır:p

Fakat kadınların suyuna giderek yaptıramıyıcağımız şeyde yok hani yine herşey bizde bitiyo :cherry:

Motosikleti
750x
*beni sevdiğini söyle ( çaattt )
-hayırrrrrrrrrrrrr
*beni sevdigini söyleyeceksin! ( paattttttt)
-sevmiyorummmmmm
*söyle dedim üleennnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!
-tamam seviyorum
*yalan söylüyorsun ülennnnnnnnnnnnn!!! ( baaamm, güümmm..)

Kadınlar akıllarının %60'ını kurnazlığa çalıştırır..
İsterlerse erkeği yüceltirler isterlerse itin totosuna sokar çıkarırlar..
Kadınlar korkulması gereken varlıklardır:p

Fakat kadınların suyuna giderek yaptıramıyıcağımız şeyde yok hani yine herşey bizde bitiyo :cherry:

kadınlarla çekişmeden hayatın tadı olurmu:)
tabiki tilkidirler, akıllarından neler geçer bilinmez, temkinli olmak lazım derim:cat:

kadınlar zaten akıllıdır ama erkekler için aynı şeyi sorabiliriz?

cevap veriyorum : son derece:)

söze gelince: ölürüm gülüüüümm:queen:

kadınlarla çekişmeden hayatın tadı olurmu:)
tabiki tilkidirler, akıllarından neler geçer bilinmez, temkinli olmak lazım derim:cat:

ortalama bir erkek..

erkekler plansız içlerinden geldiği gibi hareket etmeye meyillidirler.
bu özellikleri sayesinde en büyük kötülükleri daha güzel aşk yapan yada daha güzel görünen birini bulduklarında küçük ihanetleri yapılabilir görürler.. en büyük kötülükleri de bu olur.. ha söz vermişse sözlerine sadık kalmayanları, çabuk vazgeçenleri bu sınıf altında toplayabiliriz. en büyük kötülükleri de bunlardan ibaret olur.
çünki erkekler sadece anı yaşar..

ortalama bir kadın..

kadınlar ise herşeyi planlayıp, şartların olgunlaşmasını beklerler.. hem her şeyi planlıyor olmaları, hemde aylarca bekleyebiliyor olmaları onlara yılanlara benzer bir soğukkanlılık ve sinsilik verir. yapılan kötülükleri söylenen sözleri asla unutmazlar. kötülük yaparsa asla çaktırmazlar. kendi içlerinde gerekli intikamı almışlardır. ve yapabildikleri her hainliği yapmaya devam ederler. içinde yaşadıkları anda değil, geçmişte yada gelecekte yaşarlar..
yapabilecekleri kötülüklerin sınırı yoktur. şeytan bile kadın yaratıldığında bana ne gerek kaldı ki demiş :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:52 ----------

acaba akıllı kadın varmıdır:p

ben aptalını görmedim ki hiç.. :) basit olan düz olan bizleriz, onlar değil :)

tamam işte ya siz bu olayı kavramışsınız, bizleri de çok iyi çözmüşsünüz tebrik ederim :cat: (ama yine de genelleme yapmayalım,sitisnalarda var ama,kaideyi bozmazlar :queen:)

neyse konu farklı bir tartışma alanına dönüyor bu şekilde,isterseniz öyle bir konu açim de rahat rahat tartışalım :cherry:

öğüdüm : güvenmediğin insanlara asla sırtını dönme... :cat:

Motosikleti
750x
Günü geldiğinde mutlaka evlenin... Eşiniz güzel olursa mutlu olursunuz. Çirkinse motorcu olur yollara düşersiniz :)

tamam işte ya siz bu olayı kavramışsınız, bizleri de çok iyi çözmüşsünüz tebrik ederim :cat: (ama yine de genelleme yapmayalım,sitisnalarda var ama,kaideyi bozmazlar :queen:)

neyse konu farklı bir tartışma alanına dönüyor bu şekilde,isterseniz öyle bir konu açim de rahat rahat tartışalım :cherry:

öğüdüm : güvenmediğin insanlara asla sırtını dönme... :cat:

Doğruyu söylemek gerekirse bana güvenen çok insan oldu, elimden geldiğince kimseyi yarı yolda bırakmadım, kötülük yapmadım. Hatta bir kişi de bana şu sözü verdin ama yapmadın derse gerçekten forumu terkedeceğim (ciddi şeylerden bahsediyorum, ararım deyip aramamışım, sinemaya gitmeyi, buluşmayı unutmuş olabilirim) Üniversite yıllarımda, gencay yalan söylemezsin diye gelip soru soran arkadaşlarım olurdu. Keşke o zamanki kadar net kalabilseydim ama hayat.. Sevdiğim ve değer verdiğim insanların da mallarını, sırlarını, vb lerini hala rahatlıkla güvenebiliyor olduklarını görmek sevindirici.

Bana gelince, gerçek anlamda tek bir insana güvendim. Ne yalan söyleyeyim, hayatta bildiğim en sağlam şeylerden biridir verdiğim sözlerim; ondan bile kat kat sağlam bir şekilde güvendim :) Bedelini de ödedim ödüyorum, en alasından hem de. Hayat yolu, insanlık yolu diyorum.. Herkes yürüyor bir şekilde. Bu kadar kolay satılır biri olmuş olmak; yada ne için, neye satıldığımı görmek ağrıma gitmedimi gitti elbette ama hayat zaten insanı üzülmeye de alıştırıyor :)

Müsadenle ben "güvenmediğin insanlara sırtını dönme" fikrine katılmayacağım :) güvenip güvenmemek nasıl senin kararınsa, güveni korumak yada korumamak da karşındakinin kararı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:56 ----------

Sadece umarım beni satınca elde ettikleri gerçekten onu ihya etmiştir, doya doya yaşar harcar demekten başka bir şey de düşmüyor bana :) Bak aklıma geldi yine gülümsemeye başladım, benim gibi birini sattığına göre çok kar etmiştir :)

Son düzenleme:
asfalt meleği baya yaralıymışsın ya, sonuçta herkes bu tarz şeyler yaşıyor hayatı boyunca ama önemli olan bu tür olaylardan en az zararla kurtulmak.... forumdaki bir üyeden tavsiye :wiinkk:

günün sözü: carpe diem (anı yaşa!)

Motosikleti
750x
Aldanma insanların samimiyetine.
Menfaat için gelirler vecde.
Vaad etmeseydi Allah cenneti.
Ona bile etmezlerdi secde..

asfalt meleği baya yaralıymışsın ya, sonuçta herkes bu tarz şeyler yaşıyor hayatı boyunca ama önemli olan bu tür olaylardan en az zararla kurtulmak.... forumdaki bir üyeden tavsiye :wiinkk:

günün sözü: carpe diem (anı yaşa!)

yok be yahu, yarası mı kaldı artık, olan çoktan oldu kalan sağlar bizimdir :) konu açılınca aklıma geldi yazdım, her cümlesi yalan olan birini tanımak da bir şanstır, herkese nasip olmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar