Fotoğram yarışmam var...!!

Herkese slmlar...Uzun bir aradan sonra başka bir topicle karşınızdayım sevigli MT üyeleri :p :rendeer:

Gittiğim dershanede fotoğraf yarışması düzenlenecek..Katılmaya karar verdim fakat çektiğim hangi fotoğrafla katılacağımı bilmiyorum(Bir fotoğrafla katılabiliyorum.)Bunun için görüşlerinizi istiyorum..:)

İşte fotoğraflar:

İlk fotoğraf oldukça hoşuma gitti.:cat:
Kusura bakma ama çalıcam bunu. :cherry:

Bende fotoğrafla amatör olarak ilgileniyorum,fotoğraf dersleride almıştım. hobi olarak ilgileniyorum, çok eğlencelidir böyle bir etkinliğğe katılmanıda ayrıca tebrik etmek isterim.

gelelim fotoğraflara, 1. ve 2. olan fotoğraflar çok güzel ayrıca sanatsal. ikisinden birini seç, ama ben olsam 1. seçerdm, kartpostal gibi duruyor, çok başarılı bir çalışma. :cat:

şimdiden BAŞARILAR DİLERİM. sonucu merak ederim,mutlaka haber ver,merakta bırakma ok:wiinkk:

Bende fotoğrafla amatör olarak ilgileniyorum,fotoğraf dersleride almıştım. hobi olarak ilgileniyorum, çok eğlencelidir böyle bir etkinliğğe katılmanıda ayrıca tebrik etmek isterim.

gelelim fotoğraflara, 1. ve 2. olan fotoğraflar çok güzel ayrıca sanatsal. ikisinden birini seç, ama ben olsam 1. seçerdm, kartpostal gibi duruyor, çok başarılı bir çalışma. :cat:

şimdiden BAŞARILAR DİLERİM. sonucu merak ederim,mutlaka haber ver,merakta bırakma ok:wiinkk:

ilgin için sağol..sonucu bu topicten duyururum..:):mrgreen::rendeer:

Objektifimden bununla katıl :) ya da 1. resim senden

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:01 ----------

1 ay önce manisa tarafları ilkbaharın ilk pozları amcamın objektifinden

Objektifimden bununla katıl :) ya da 1. resim senden
süper bi kare..eline sağlık:rendeer:
Kendi çektiğim fotoğrafla katılmam kendi açımdan daha doğru olur..Sonuçta kendi başarımı deniyorum..:)Başkasının çektiği fotoğrafla katılmanın bi anlamı yok..:)
Ama önerin için sağol:rendeer:

NOT:Fotoğrafı (ç)aldım..:p PC'de wallpaper yaptım..:)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Değerli dostum müsade edersen 1.fotoğrafı çıkartıp ofisime asmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar