arkadaşım ben beylikdüzü , adakentteyim. mutlaka beklerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:22 ----------
ben dün gece koreye mail atmıştım bu sabah cevap vermişler fakat belge, fatura falan istiyorlar. ben maili buraya koyuyorum ilgi ve bilginize
I received your dealer application and would like to set you up as quickly
as possible.
Would you please fax me a business card or a copy of a couple invoices where
you have bought before. Do you have a website?
I need to have proof of your involvement in the industry. My fax number is
819-838-1353.
Looking forward to hearing from you,
Sharon Mills
Sales Representative
bu arkadaşlar galiba bayiilerle ilgileniyorlar ve ya bizi bayii sandılar çünkü bayilik dilekçesi diye değerlendirmişler ve fatura ile kanıt istiyorlar .kullanıcı olduğumuzu belirtmemiz gerekecektir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:46 ----------
beykente gelmeden , migros alışveriş merkezinin arkasına düşüyor görüşürüz.ben dün gece koreye mail atmıştım bu sabah cevap vermişler fakat belge, fatura falan istiyorlar. ben maili buraya koyuyorum ilgi ve bilginize
I received your dealer application and would like to set you up as quickly
as possible.
Would you please fax me a business card or a copy of a couple invoices where
you have bought before. Do you have a website?
I need to have proof of your involvement in the industry. My fax number is
819-838-1353.
Looking forward to hearing from you,
Sharon Mills
Sales Representative
tebrik ederim nurettin bey kardeşim baya bir hızlı davranmışın ve cevapda olumlu fatura belge istediklerine göre ilğilenecekler inşallah neciyede alırsın zararını telafi ederler.ben kısmetse yarın gececem bu gün burda işim uzadı yarın ararım görüşürüz inşallah bey kenti biliyorumda ada kent ne taraf neyse ögreniriz.