Vay be alay konusu olmuşuz, Güzel bi soru sorduk pistemi çıkarım. Dağa mı çıkarım orası bana kalmış biliyorsan cevapla bilmiyorsan dalga konusuna alma.
yigido_
Bu kelimeyi fazla yazma yazmasıya kafan güzel oluyo.
Soruma cevap verin arkadaşlar. Murat 131 kanat tiner bilmemne lütfen yaa.
RunemagicK
kalkış hızı farkedermi? Ve nasıl küçültülcek hala anlamadım:S
lastiklerin üzerinde ölçüsü yazar, misal benim önceki arka lastik 110/70/12 idi, şimdiki 110/90/12. şimdi kalkışlarda ağır artık ama son hızı yükseldi, uzun yolda işe yarar yani.
senin yapıcağın şey ise tam tersi, daha küçük lastik almak yani
birde ince lastik almakta işine yarayabilir ama tavsiye etmem, çünkü yol tutuşu çok düşürür, hızlanmasında ise küçük bir artış olur. (90/90/12 yada 90/70/12 gibi)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 ----------
birde bu başlık için demiyorum ama bu geyik yapma olayı kabak tadı vermeye başladı, birisi merakından birşey soruyor, ardından birsürü garip garip cevap. bilen bildiğini söylese, diğerleride kendi işine baksa ne güzel olucak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:20 ----------
ve tiner olayını çok yerde okudum, işe yarıyor ama motorun anasını ağlatıyor, ömrünü azaltıyor diye biliyorum. hiç bulaşma tiner işine