Hızlı Girilen Viraj ve Viyadükten Aşağı Uçuş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
metehan abi dönüşün muhteşem oldu , hayata sıkı sıkıya bağlanmıs gibi bir halin var :mrgreen:

sende büyük bir korku görüyorum:silent:

Motor işini bırak istersen:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Işığımı gördün olm.... :silent: Kendini mi hazırlıyon?...:p

Bırak motorculuğu en iyisi...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ceza yedim senin yüzünden metehan abi , nickimi yanlıs yere parketmişim :mrgreen:

Benim anlamadığım iki nokta var. Neden motoru kaldırıyor ? , sanırım o hızla dönebilirdi. Bir de motor da iki kişimi vardı , yerdeki öbürü kim. Ben ce o şahıs viraj bitti diyerek motoru kaldırdı. Yani daldı. Vadesi oraya kadarmış.

sende büyük bir korku görüyorum:silent:

Motor işini bırak istersen:p

Işığımı gördün olm.... :silent: Kendini mi hazırlıyon?...:p

Bırak motorculuğu en iyisi...:p

Ben Yusufu gördüm hacı...3 gün kendime gelemem gayrı...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------

Benim anlamadığım iki nokta var. Neden motoru kaldırıyor ? , sanırım o hızla dönebilirdi. Bir de motor da iki kişimi vardı , yerdeki öbürü kim. Ben ce o şahıs viraj bitti diyerek motoru kaldırdı. Yani daldı. Vadesi oraya kadarmış.

aslında motoru yatırsa sorun kalmayacak...

Benim bildiğim mete öyle düşmeyle korkacak adam değildir.İnsanın psikolojisinin çok kötü etkilendiği bir gerçek bu durumlarda.

bir kaç gün motora binme kafanı bi toparla istersen:cat:

o bişey değil buna bakın asıl...bu 4 tekerlerin bi öküzlük yapmadığını görsem gam yemem...

http://www.liveleak.com/view?i=380_1271333632

Bu kadar çok motorun olduğu bir ülke de de böyle kaza oluyorsa :cyclopsan, :silent:Allah bizleri motorun bu kadar az olduğu ülkemiz de korusun. Ben de motora binen az da ; motor kültürü gelişmemiş diyor, ve o yüzden kazalar oluyor sanıyordum. Yalnız motocu da da hata var. Ana caddeye çıkış olan hiç bir yer de o kadar süratli kullanmam:cat:. Kavşağa gelirken ya hemen yavaşlar , ya da ayağım frenin üzerin de olur. Sonrasın da hemen tekrar süratlenirim.:queen:

Ben hiçbirşeyden korkmam bu videoları izleyince ben bile ürperdim. Allah kimsenin başına vermesin. Sizede geçmiş olsun Mete bey..

Motosikleti
750x
ödüm şey oldu :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar