len soldan sağa diyosunsenden sonra çağlamı gelyo iyi bak bakim..milleti kandırma barii
birde fooda bişi dikkatimi çekti resmdekilerin hepsi bayaaannnnn.....:queen::queen:
len soldan sağa diyosunsenden sonra çağlamı gelyo iyi bak bakim..milleti kandırma barii
birde fooda bişi dikkatimi çekti resmdekilerin hepsi bayaaannnnn.....:queen::queen:
Nan arkası dönük olan çağla deeelmi.:mrgreen:len soldan sağa diyosunsenden sonra çağlamı gelyo iyi bak bakim..milleti kandırma barii
Mügeeeee Gülmeeeee:queen:ahahahah :mrgreen:
Yok toprağıııım sen Temele kanma Banı açılmış şoktan saçmalıyor.:queen:Nasıl yani ?
Korkuttamı yoksa :cyclopsan
Temmuz da ordayim.
Piliçler hazir olsun.
Mangali kulleyin.![]()
yapalımhemşo
Yanlız sen sizin oradaki pilic performansı beklersen hayal kırıklıgına ugrarsın
Aynı tadı bulamazsın ama eh işte hiç yoktan iyidir seklinde belki
Bizim buradakiler hep hormonlu :cherry:
Korkut;
eyvallah kardes.
Gerçi sadece kizlari yazmissin ama neyse.:cherry:
Bi dahaki bulusmada kafana baya oklava yiyceksin gibi bir hisse kapildim birden.:cherry:
Güzel buluşma olmuş tebrik ederim.
Dipnot: Ilk sayfadan alıntı yapanı yakarım.![]()
Güzel buluşma olmuş tebrik ederim.
Dipnot: Ilk sayfadan alıntı yapanı yakarım.![]()
nayır nolamaz yoksa yoksa sen o musun burdadamı buldun beni allahım sen beni bu nuri bozmasından koru (amin)arkamdan atıp tutmayınMügeeeeeeeeeeeeeeee
dıt dırı dırı dırı dırıt
![]()
kopardın beni GKN ım yaa....O kadar kanat pişirdim karnını doyurdum sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmedim bi teşekkürde bulunmadın![]()
fordçu vardı aramızada sende farkettin mi...Zannımca 2 kişi kapasiteli kaydırağa yağmurdan kaçan 35 kişinin sığ(ın)ması ancak MT ruhu ile açıklanabilir! :cherry:
ERHAn abi tamamen katılıyorum bende sevdim bu çocuğu,Sen var ya sen
Bu arada €nergy Kardesim seni tanıdıgıma ( laf olsun diye degil ) cok ama cok sevindim. Cok guzel bir insansın.:bounce:
nayır nolamaz yoksa yoksa sen o musun burdadamı buldun beni allahım sen beni bu nuri bozmasından koru (amin)![]()