görüşlerin için sağol dostum.metzeler feel free yamurda iyimi?artı yumşak lastik istiyom en yumşak lastik hangisidir?konforda önemli.pirelli kullananlar lastin geç ısındığnı söylüyo.metzeler kullanan varmıdır acaba bu forumda?bi türlü karar veremedim şu lastik işinde.
Rica ederim elimden geldiğince her zaman yardımcı olmak isterim :wiinkk:
İşin aslı lastik seçimi konusu benide çok zorluyor. En pahalısı Michelin pilot sport tamam ama kullananlar pirelli de çok iyi hatta hemen hemen aynı performansta diyorlar. O halde neden fazla veriyim diyor insan (?) Tabii Bridgestone hoop ve dunlop u da yabana atmamak lazım (?) Birde üstüne tamamen motorsiklet üzerine çalışan Metzeler var

Feelfree al motorunu sürüş şeklin bile değişir diyenlerde azımsanmayacak kadar çoklar :cherry:
Ne zormuş karar vermek

r: Sanırım en sonunda kolaya kaçıcam alıcam sıfır IRC leri (fabrika çıkış lastikleridir )
Şaka bir yana motorun en hayati parçası lastikleri ve frenleri . Ekonomi yapalım diye ne kendimi nede dylanımı riske atmak istemiyorum. Michelin yada metzeler en yumuşak hamura sahip lastikler olduğuna göre ikisi arasında seçim yapmak en mantıklısı olacaktır diye düşünüyorum. Ha diyeceksin ki karar verdin mi ? Araştırdıkça aklım daha çok karışıyor :queen:

r: