- Konu Yazar
Devir saati olmayan motorlara sonradan devir takometresi takılmasının herhangi bir zararı olabilir mi? Krank sensörüne bağlı olanlardan değil bahsettiğim, ateşleme sistemini ölçenler konumuz.
Motorda mekanik olayı anlar, çözebilirim ama elektrik sistemi deyince biraz korku geliyor, hiç anlamadığım bir konu. İnternette kısa bir araştırma yaptığımda motosikletler (ağırlıklı cruiser) için üretilen takoları görüyorum, yorumları okuduğumda, anladığım ateşleme sayısını ölçerek devri gösteriyor.
Motorum için (Dragstar 650) özel üretilenleri de var.
Sitede bir çok başlık gördüm, altlarında ne yapacaksın, ne edeceksin değmezlerle dolu ve bir sonuca varılamamış
Özellikle Dragstar ve muadili cruiserlarda bunu takmış olanlar, asla takma diyenler (sebepleri ile birlikte) yorumlarını ve görüşlerini bildirirlerse çok sevinirim. Teşekkürler.
Motorda mekanik olayı anlar, çözebilirim ama elektrik sistemi deyince biraz korku geliyor, hiç anlamadığım bir konu. İnternette kısa bir araştırma yaptığımda motosikletler (ağırlıklı cruiser) için üretilen takoları görüyorum, yorumları okuduğumda, anladığım ateşleme sayısını ölçerek devri gösteriyor.
Motorum için (Dragstar 650) özel üretilenleri de var.
Sitede bir çok başlık gördüm, altlarında ne yapacaksın, ne edeceksin değmezlerle dolu ve bir sonuca varılamamış