Ehliyetimi Aldım Ama...

Evvet arkadaşlar bugün hem çooook mutluyum hem de çok sinirliyim. Mutlu olmamın sebebi A2 ehliyetimi elime almış bulunmaktayım.. Bu da beni bugün en mutlu insan yapıyor..

Gel gelelim sinirli olma sebebime. Emniyettekiler o kadar işini düzgün, titiz yapıyor ki anlatamam. Dosyamın içinde kan grubu kartı olmasına rağmen ehliyetteki kan grubu ibaresine AB Rh- yazmışlar. Benim kan grubum 0 Rh+. Eve gelince farkettiğimden bişi de yapamadım. Şikayette bulunamadım. Şimdi bana bir yol gösterin. Ne yapmam lazım. Ehliyetin üstüne cd kalemi ile orayı silip üstüne 0 Rh+ yazsam mı yoksa ...

Yardımlarınızı bekliyorum..

bırak öyle kalsın bence çok problem bişey değil ama istersen küçük bir yapıştırma yapabilirsin o kısma ama ehliyetin orjinalliğini bozmadan

bırak öyle kalsın bence çok problem bişey değil ama istersen küçük bir yapıştırma yapabilirsin o kısma ama ehliyetin orjinalliğini bozmadan

Problem yaratmaz ise kalsın o zmn hiç dokunmayayım.. Ama allah göstermesin bir kaza durumunda ???

kardeşim sen onu tekrar götür emniyete benm de olmuştu aynı problem hemen düzelttiler orda 5-10 dk bile sürmedi merak etme uzun tutmazlar diye tahmin ediyorum yani inşallah orada da öyledir :)

cüzdanında kan grubu kartı taşı derim eğer değiştirmek istersen yeniden kart çıkartcaklar yeniden kart parası vermek zorunda kalacaksın 40tl idi sanırım
edit: doom arkadaşın dediği gibi yapmaları oradaki polis memurlarının insiyatifine kalmış bir şey sanırım bencede bir şansını dene aslında

Yeniden kart parası vermem yaw :) Anca B ehliyetini alırken yani seneye değiştiririz o zmn :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 ----------

cüzdanında kan grubu kartı taşı derim eğer değiştirmek istersen yeniden kart çıkartcaklar yeniden kart parası vermek zorunda kalacaksın 40tl idi sanırım
edit: doom arkadaşın dediği gibi yapmaları oradaki polis memurlarının insiyatifine kalmış bir şey sanırım bencede bir şansını dene aslında

O zmn p.tesi bi yoklayayım.. Yeniden para isterlerse sizin hatanız derim.. ;)

Hayırlısı olsun dostum nihayet kavuştun.Sıra motorda.:)
Değiştirsende değiştirmesende bi sorun olmaz,ama ben her türlü önlemini al ve değiştir derim.:)

hayırlı olsun. mutlaka hatayı düzeltmeleri için emniyete başvur. Allah korusun bir kaza durumunda ehliyetteki kan gurubuna göre müdahale yapılması gerekebilir.

öyle kalsın diyen arkadaşlar neye göre bunu söylüyor bunu da anlamak güç.

Bence yine de git değiştir,herhangi bir aksilikte sorun yaratmasın senin için.bence çok önemli bir durum.

Osbourne abim tşkler.. P.tesi okul çıkışı hemen gideceğim Emniyete tekrardan..

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
Evvet arkadaşlar bugün hem çooook mutluyum hem de çok sinirliyim. Mutlu olmamın sebebi A2 ehliyetimi elime almış bulunmaktayım.. Bu da beni bugün en mutlu insan yapıyor..

Gel gelelim sinirli olma sebebime. Emniyettekiler o kadar işini düzgün, titiz yapıyor ki anlatamam. Dosyamın içinde kan grubu kartı olmasına rağmen ehliyetteki kan grubu ibaresine AB Rh- yazmışlar. Benim kan grubum 0 Rh+. Eve gelince farkettiğimden bişi de yapamadım. Şikayette bulunamadım. Şimdi bana bir yol gösterin. Ne yapmam lazım. Ehliyetin üstüne cd kalemi ile orayı silip üstüne 0 Rh+ yazsam mı yoksa ...

Yardımlarınızı bekliyorum..

git emniyete yenisini basıp versinler oyle üzerinde oynama tahribat yapamazsın resmi evrak

aynı olay benimde başıma geldi B ehliyetimi aldığımda ama benimkinde annemin isim yerine babamınkini yazmışlardı pzrt.si günü gidip söyledim ehliyeti aldılar daksillemi ne silmişler üzerine tekrar yazmışlar kayıtları düzeltip vermişlerdi

aynı olay benimde başıma geldi B ehliyetimi aldığımda ama benimkinde annemin isim yerine babamınkini yazmışlardı pzrt.si günü gidip söyledim ehliyeti aldılar daksillemi ne silmişler üzerine tekrar yazmışlar kayıtları düzeltip vermişlerdi

İşte ne kadar işini düzgün yaptıklarını belli. Resmen yazıklar olsun. Bizde daha böyle işini yarım yamalak yapan insanlar olduğu sürece biz k.çımızı yırtsak güzelim ülkemiz yerinde sayacak hatta geriye gidecek..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar