Orjinal sitckerlardan bahsediyorsan Honda bayiilerinde bulabilirsin,ancak extradan istiyorsan.
ebay.com bak derim
stickerlara hiç bakma derim nerdeyse komple grenajın parasını istiyorlar...sadece kuyruktaki repsol yazısına 80 lira dediler grenaj zaten 140 lira...öyle kullan fazla karıştırma derim sticker konusunu![]()
geçen gün marmarise gittim honda bayiine orada vardı siyah rengi yeni kasanın farkı ne diye sordum enjeksiyonlu dedi bunu biliyoruz hepimiz zaten fakat bir de performanstaki artıştan bahsetti sizce çok farkedilecek bir artış var mıdır :silent:
geçen gün marmarise gittim honda bayiine orada vardı siyah rengi yeni kasanın farkı ne diye sordum enjeksiyonlu dedi bunu biliyoruz hepimiz zaten fakat bir de performanstaki artıştan bahsetti sizce çok farkedilecek bir artış var mıdır :silent:
!!! beyler son 2 ayım kaldı 2 ay sonra sıfır cbr 2010 modelini alıyorum inşallah ama renk konusunda çok kararsız kaldım çok rahatsızım bu durumdan kırmızı-siyah ve siyah-gri arasında kaldım hangisi sizce???
sanırım HRC dedikleri beyaz olandan al harika duruyo 125 lik gibi durmuyo....
http://ortasehpa.com/site/wp-content/uploads/2008/10/cbr125.jpg
!!! beyler son 2 ayım kaldı 2 ay sonra sıfır cbr 2010 modelini alıyorum inşallah ama renk konusunda çok kararsız kaldım çok rahatsızım bu durumdan kırmızı-siyah ve siyah-gri arasında kaldım hangisi sizce???
dostum o renkte oyuncak gibi duruyor ya) peki ben siyahını alsam ilerde değiştirmek istesem rengini öle bi şansım varmı biliomusunuz ?
oto boyacıları nerden para kazanacak
repsolün veliahtı HRC