Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Orjinal sitckerlardan bahsediyorsan Honda bayiilerinde bulabilirsin,ancak extradan istiyorsan.

ebay.com bak derim

stickerlara hiç bakma derim nerdeyse komple grenajın parasını istiyorlar...sadece kuyruktaki repsol yazısına 80 lira dediler grenaj zaten 140 lira...öyle kullan fazla karıştırma derim sticker konusunu :)

Orjinal sitckerlardan bahsediyorsan Honda bayiilerinde bulabilirsin,ancak extradan istiyorsan.

ebay.com bak derim

bakacağım sağol

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:43 ----------

stickerlara hiç bakma derim nerdeyse komple grenajın parasını istiyorlar...sadece kuyruktaki repsol yazısına 80 lira dediler grenaj zaten 140 lira...öyle kullan fazla karıştırma derim sticker konusunu :)

büyük stickerlardan vazgeçtim ama şu linktekini alıp yapıştırcam ne dersiniz?

http://www.motosuperstore.net/index.php?do=catalog/product&pid=228

sticker işini reklamcılara da yaptırabilirsiniz galiba bi sorun bence. Bi sorum olacak ben de cbr 125 aldım inşallah yarın elimde olacak motor ama km göstergesi ibresinin oku var ya turuncu, o kırılmış yarısı yok hani ucuna turuncu plastik yapıştırılsa bile olur ama başka çözümü olan var mı yani yenisi bulunur mu fiyatı nedir?

orjınal sticker lar reklamcıları aşan bi durum ben araştırdım....kalıp falan cıkarmalrı gerekiyomuş....sırf bu işlerle uğrasan biriyle konusmustum

ölçüleri verdikten sonra yapamayan reklamcı varsa ben zaten ona reklamcı demem...az cok reklamcı arkadasımın yanında muhabet etmek ıcın takılırken neler yapabıldıklerını gordum...netten aratarak fotosunu göster yeterki hemen ölçüsünü alsın bassın...ha işi yoğundur böyle şeyleri sallama yaparlar parayı koklatınca çaresi bulunur:wiinkk:

Bugün ilk defa motoplus'tan sonra cadede yeni çıkan cbr 125 HRC gördüm.Henüz plakası filan yoktu. Merak ettim o arkadaş bu siteden mi?

bnde inegölde yeni kasa krmızı siyah cbr gördüm denk getirirsem çekerim bi foto :) bide siyah 2010 model yzf r125 süperdi

geçen gün marmarise gittim honda bayiine orada vardı siyah rengi yeni kasanın farkı ne diye sordum enjeksiyonlu dedi bunu biliyoruz hepimiz zaten fakat bir de performanstaki artıştan bahsetti sizce çok farkedilecek bir artış var mıdır :silent:

geçen gün marmarise gittim honda bayiine orada vardı siyah rengi yeni kasanın farkı ne diye sordum enjeksiyonlu dedi bunu biliyoruz hepimiz zaten fakat bir de performanstaki artıştan bahsetti sizce çok farkedilecek bir artış var mıdır :silent:

daha yavas gidiyor:p
denendi :bounce::bounce:

bi yerde okumuştum karbüratör son hıza etki ediyor enjeksiyon hızlanmaya :cat:

!!! beyler son 2 ayım kaldı 2 ay sonra sıfır cbr 2010 modelini alıyorum inşallah ama renk konusunda çok kararsız kaldım çok rahatsızım bu durumdan kırmızı-siyah ve siyah-gri arasında kaldım hangisi sizce???

Kırmızı al derim ben. Zaten avatarındaki de kırmızı ;)
Arkadaşlar 1 saat evvel araka lastiği değiştirdim. 100 lük michelin Pilot sporty vardı bende. Şimdi ona öne aldım arkaya 120 lik michelin taktırdım. Yaklaşık 10 km kullandım. Tecrübemi paylaşıcam sizlerle. herkese selamlar.

!!! beyler son 2 ayım kaldı 2 ay sonra sıfır cbr 2010 modelini alıyorum inşallah ama renk konusunda çok kararsız kaldım çok rahatsızım bu durumdan kırmızı-siyah ve siyah-gri arasında kaldım hangisi sizce???

siyah gri 2007 model(eski kasa) siyah olana benziyor itici ya kırmızı siyah yada hrc :) repsolün yerini aldı galiba bu hrc sıkı değişim :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar