Toros dağlarına gelmek istermisiniz

Türkiyenin 4 bir tarafına gezi düzenliyorsunuz. Toros dağlarının zirvesine ne zaman geleceksiniz. Sizleri çok az insanın görebildiği yerlere götürmek isterim.......:)

Türkiyenin 4 bir tarafına gezi düzenliyorsunuz. Toros dağlarının zirvesine ne zaman geleceksiniz. Sizleri çok az insanın görebildiği yerlere götürmek isterim.......:)

çok tehlikeli bi çağrı olmuş bu , Belgrad ormanlarına gezmeye gidelim der gibi :queen: kullanıcı adın da ofsayt gelmek isteyen varsa da gelmez artık :queen:

bana tehlikesiz çağrı örneği yazarmısın. engin bilgilerinizden faydalanmak isterim. adımın ofsait olması fikrine gelince en azından türkçe yazılıyor. isimlere bakarak eleştiri yapan birine göre zekice cümleler kurmanızı beklerim. sizin adınızda devamlı yedek kulübesinden çıkmayı beceremiyen sporcuları çağrıştırıyor yabancı aşığı sizdeee

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kavgaya hazır ıkılı germeyelım ortalıgı daha acıklayıcı olursanız resım falan ılgılenen cok olur

yahu ufak bi espri yapalım dedik aldığımız tepkiye bak. o kadar gülücük smileysi kullanıyoruz yine de gerginlik...anlamıyorum.
amfibik kelimesine de yine ne maksatla espri anlamında takıldığımı herhalde okuyan herkes anlamıştır. Yoksa Türkçeymiş Rusçaymış bana ne....
Basit avam bi espri ama sonuçta yaşadığımız toplumun bunu kaldıramayacak kadar aristokrat olduğunu sanmıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence de pek bi ürkütücü olmus davetin :p

sevgılı amfıbık arkadasım torosların neresındensın?gecerken benıde al ben beydağlarının hemen ucundayım sahılden sana uzak olursa dönüşte ugrarsın bıraz daha acarmısın bu konuyu:p:p

dostum teklif güzel ama konuyu açmalısın biraz, mesela neredesin sen, ilin ilçen neresi, güzel olduğunu düşündüğün ve gezilmesini istediğin yerler neresi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar