piyasada yüksek te olsa ben kendim için malolan rakamları yazayım. istersen uzun kısa da takabilirsin.uzun kısa 75 tl civarına hallolur.sadece kısa takarsan 50tl. ben uzun kısaya gerek görmedim sadece kısa taktım.zaten aydınlatması harika.mercek bence gereksiz uğraş.tabiiki ışığı toplaması güzel bir şey ama benımkının ışık dağılımı çok çok iyi.eğer dağınık olsaydı illaki o far tasını keser mercek uygulaması yapardım.ama gereksiz. tasın yansıtması çok iyi.
yani kimi arkadaşların dediği gibi ışığı sağa sola dağıtmıyor,yukarı aşağı çakmıyor.ben memnunum fazlasıyla.bunun kalite olayına girersek te piyasadaki malların %90 ı çin malıdır, kimisi 50 tl dir kimisi 150 tl dir. ama kaliteleri aynıdır. mtec yada philips in kAliteleri ayrı tabiiki,sonuçta her markanın verdiği ışık şiddeti aynıdır,ister çin malı ister japon.
bir arkadaşta garantiden çıkarmı demiş. benimkide garantide oldugu için 2,000km de yetkili servisteyim, ana far ve + sislerdede iki adet xenon olduğu halde birşey demiyorlar. toplam 3 balast 3 xenon ampul mevcut benımkınde bu güne kadar aküde sıkıntı asla yaşamadım,kimisi aküyü bitiriyor diyorda.akümdede hiç zayıflama yok. bitirsede yenisini alır takarım,aydınlatma önemli çünkü.
bu yaz kafam eserse sisleri söküp yenine hellanın merceklilerinden takabilirim,çok güzel bir ısık yansıtması var.