Başkasının motosikletine (izinsiz) oturmayın!..

onun asıl derdi elemanın kızın dudağını patlatması :D motora oturma otrmama olayı bahane

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok aga. var öyle manyaklar. :p ben gibii. üstünde birini göriyim, çıldırıyorum... :queen::queen:

before/after öncesi sonrası esprisi güzeldi hangi filmden acaba?:mrgreen:

malesef filmin adını bilmiyorum... filmden alıntı yapılmışa benziyor.

ama başka bir filmden alıntı ben yapıcam birazdan :) oda çok güzel...

before/after öncesi sonrası esprisi güzeldi hangi filmden acaba?:mrgreen:

espri değil, filmden de değil.. en azından filmden esinlenilmeden gerçeğe dönüştürülmüştür :)
ve eminimki başkalarının da aklına gelmiş onlar tarafından da gerçekleştirilmiştir..

bazen çok na-düzgün insanlarla kesişir yolun, laftan sözden ikazdan da anlamaz..

ha unutmadan mevzu motosiklet veya hatun davası gibi sebepler değildi :)

merhabalar öncelikle... 1 aydır okur olarak okur olarak takılıyorum forumda. ilk postum da anladığım bir şey olsun hadi. :)

paylaşılan video "sons of anarchy" adlı dizi. dizimax ya da bilumum paylaşım forumlarında bulabilirsiniz. :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bende mahalledeki bebeleri böyle yapmak istiyorum ama it sürüsü gibiler :pr:

motorun yanına bi geliyorum sinyal açık uzunlar açık her yer parmak izi :pr:

merhabalar öncelikle... 1 aydır okur olarak okur olarak takılıyorum forumda. ilk postum da anladığım bir şey olsun hadi. :)

paylaşılan video "sons of anarchy" adlı dizi. dizimax ya da bilumum paylaşım forumlarında bulabilirsiniz. :)

merhaba. hoşgeldin. ne iyi ettin. soruyodu herkes :rendeer:

2 dakika geç kaldın :queen:

senin mesajı bende görmedim. sende sağol :rendeer:

ben de bilmiodum üstad. filmlerle falan ilgili bi forumda sordum anında cevap geldi buraya aktardım.
3. sezondaymış şu an sanırım. Her türlü yakalanır ipin ucu kesin başlıyorum izlemeye.

:cat:

merhaba. hoşgeldin. ne iyi ettin. soruyodu herkes :rendeer:

Bir düzeltme yapayım önce, kanal "dizimax" değil "FX" olacaktı. Heyecanıma verin artık. :)

Hoşbuldum bir de. :) 1 ayı da geçti galiba motosiklet.net maceram. Siz dahil bir çoğunuzu şahsen tanıyor gibiyim sanki. Başarabilirsem tanışma bölümünde bırakayım tanışma faslını... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar