Karşı cinse vereceğin tek ve en önemli öğüdün ne olurdu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mesela ne olurdu öğütün.:mrgreen:

bismillahirrahmanirrahimm , oku , Allahın adıyla oku

derdim mesela :mrgreen: çünkü okulda , anladıkça başaracaksın.yaşamda,başardıkça anlayacaksın . gelecek mutlu mutsuz,inanmasan da gözlerin yaşardıkça anlayacaksın derim sonrada :p

derdim mesela :mrgreen: çünkü okulda , anladıkça başaracaksın.yaşamda,başardıkça anlayacaksın . gelecek mutlu mutsuz,inanmasan da gözlerin yaşardıkça anlayacaksın derim sonrada :p

Kız yine damardan giriş yaptın yani.:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
huyum kurusun :p

Kadın allah aşkına ben işten geldiğimde vırvır,zırzır yapma.Beni kimseyle kısaylama ben yarış atı değilim...

Yazacağım çokşey varda,şimdi 5 sayfa olur.:)

Pişmanlık duyacağın birşeyi kesinlikle yapma derdim

Bunu böyle anladınya sana pes diyorum!...

Derdim ahanda dedim :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Çok boş ve alakasız bir yazı... Yeri burası değil...:bounce::bounce:

tek öğüdüm: bana eski sevgili muhabbeti yapma çünkü yaptığın an benim için eski sevgili olursun...

Seni eleştirenlere cevap yetiştirmek için vakit harcama.

Bir konu bu kadar rayından çıkabilirdi.
Bunun için topicin kapatılması sanırım doğru bir karar olur.
SÖZ, KONUYA, DURUMA, ZAMANA VE KARŞIMDAKİ KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR.
Cinsine göre değişmez...! insan salak olabilir akıllıda olabilir ama benim akıllı birine söyleyeceğim cümle cinsiyeti benden farklıdır diye değişmez. Birine kötü bir şey diyecekseniz bu bay&bayan olduğu için değişir mi, değişmez mi? Bence üzerinde durulması gereken konu budur.
Birde nasihat verenler var; bir insana ne söylediğiniz önemli değildir çünkü karşındaki insanın anlama kapasitesi kadardır bizim anlatabildiğimiz!

takarım ezelin cd sini bilgisayara.. oturttururum basına bu cd yi izle dayının dedikleride benim sana öğütlerim olsun der giderim..kızlarla urasılırmı be abi :mrgreen: ..
ama tek bir cümle söylicek olsam..
osmanlı torunu gibi ol amerikan usagı gibi değil derim.... :)

Cinsine göre değişmez...! insan salak olabilir akıllıda olabilir ama benim akıllı birine söyleyeceğim cümle cinsiyeti benden farklıdır diye değişmez. Birine kötü bir şey diyecekseniz bu bay&bayan olduğu için değişir mi, değişmez mi? Bence üzerinde durulması gereken konu budur.
Birde nasihat verenler var; bir insana ne söylediğiniz önemli değildir çünkü karşındaki insanın anlama kapasitesi kadardır bizim anlatabildiğimiz!

bu zaten konu dışı topiğindeki bir konudur ve eğlence amaçlı açılmıştır. senin gereksiz bulmanla konu kapatılmaz :wiinkk: ve de heran kişi,ortam,mekan değişebileceği içinde insanlar istedikleri kadar düşüncelerni burda bir nasihat ad altında dile getireblir. fazla da büyütülmesi gerekn bir konu olduğunu düşünmüyorum açıkçası.bu sadece konuyu bulandırmak olur(aynen kuraldaki gibi:cat:)

Gereksiz gördüğünüz başlıklara "kesin uçar", "kesin kilitlenecek" gibi yorumlar kesinlikle yapmayınız. Konu içerisindeki "Rapor Et" kısmına şikayetinizi bildiriniz, gerekli görülürse yönetim tarafından yaptırım uygulanır. Herkesin görüşü farklıdır, size saçma gelen bir başlık yönetim tarafından silinmeyebilir, dolayısıyla o başlıkta yaptığınız yorumlar sadece o başlıktaki konuyu bulandırmaya yarar ve başlığı açana saygısızlıktır.

benim şimdiki öğüdümde : Eğer bir forumdaysanız, güncellenen yeni forum kurallarını takip etmeyi unutmayın :cat:

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...nen-forum-kurallari-ve-yeni-ceza-sistemi.html

Motosikleti
750x
Bir kavgaya girersen ilk sen vur ve hızlı vur.

Savaşlar genelde 2 kişi arasinda başlar, sonra bütün dünyaya yayilir, ben şahsen biriyle kavga etmeden önce hep 3. dünya savaşinin çikacagini göz önüne alarak kavgayı kısa kesmeyi tercih ediyorum.

Karşı cinse vereceğim öğüt ise ; '' Bak bunu hiç düşünmedim :) ''

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 ----------

Hocam biraz abartmadin mi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar