B ehliyeti hakkında

Merhaba benim a2 ehliyetim var 17nisanda'da b ehliyeti için sınava giricem şimdi bende a2 ehliyeti olduğu için b'ye yükselticeğimden 3 sınava birden giricemmi(motor-ilk yardım-trafik) yoksa herhangi birinden muaf mı tutulacağım.

Benim duyduğuma göre a2 ehliyeti olup da b ehliyeti almak isteyenler sadece motor ve ilk yardımdan sınava giriyorlar tam olarak nedir bu bana söylermisiniz daha çalışamadım ehliyete ona göre çalışmak istiyorum boşuna çalışmayayım trafiğe tekrardan.???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
A2 Ehliyetiniz varsa benim gibi sınavda yalnızca Motor ve Trafik'den mesul olursunuz. Ama bunu en başta ehliyet kursunuza ibraz etmeniz gerekiyordu, söylemezseniz ayak diretmezseniz üşenir yapmazlar.

Bu arada sınav ayın 18'inde yanlışlık yapmayın :)

hazır konu açılmışken sorayım.

Bendede B ehliyet var a2 lmak için hagi sınavları yapmam lazım ?

Doğru ya sınavlar pazar günü oluyor :) yani ben şimdi sadece motor ve trafikten giricem de sürücü kursuna ben a2 ehliyet fotokopimi vermiştim inşallah aksilik olmaz aksilik olursa 3 sınavada girermiyim yok nasıl olur?

Şöyle olur, ilk yardım çok basit zaten geçeceğin için senin sınava giriş belgenin üstünde "X" ile işaretlenmiştir sorumlu olduğun sınavlar.

---

B ehliyeti olan sanırım trafikden muaf oluyor olabilir, ilk yardımdan kesin muaf olunuyor ehliyeti olan için fakat, b var a2 yoksa ne oluyor bilmiyorum.

Bilen yok mu tam olarak sürücü kursuda birşey bilmiyorum ben şimdi hangi sınavlardan giricem?

dostum bende b vardı a2 aldım ve sadece motordan girdim sınava şimdi msnden gelişim sürücü kursuna sorum senin durumu sadece motor dedi ama sende kendi kursunu ara sor ehliyetin fotokopisini verdiysen sorun yok ama yinede sor para veriyosun sonuçta sen:wiinkk:YANİ SADECE MOTORDAN GİRCEKSİN!

Forumdan Uzaklaştırıldı

Motordan sadece 20 soru. Yani 5 dakikalık bir sınavın olacak :) Zaten sana verecekleri cevap kağıdında sadece motordan 20 cevap işaretleyebileceğin yer olacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet, maalesef 45 dakikadan önce çıkmak yasak.

dostum bende b vardı a2 aldım ve sadece motordan girdim sınava şimdi msnden gelişim sürücü kursuna sorum senin durumu sadece motor dedi ama sende kendi kursunu ara sor ehliyetin fotokopisini verdiysen sorun yok ama yinede sor para veriyosun sonuçta sen:wiinkk:YANİ SADECE MOTORDAN GİRCEKSİN!

TEşekkürler kursu sınava girmeden önce tekrar arayacağım.

Sadece motordan girmeyecek Mücahit_89 kardeşim :) yanlışın var
B sınıfından a2 alanlar motordan giriyor ama arkadaş a2den b alcak ..
Sadece trafik ve Motordan giriceksin kardeş sen ..
İlk yardımdan muafsın..
Yinede sormakta fayda var

önce a2 aldıysanız ve b ye giriyorsanız motor ve trafik, önce b sonra a2 alacaklar ise sadece motordan giriyor sınava sanırım.

şöyle bir şey daha diyeyim, nelerden gireceğim diye sormak yerine sürücü kursundan sınava giriş belgenizi alın ve üstüne bakın.. :)

CBA

kardeş bende daha 10-15 gün evvel senin gibi a2de b aldım. motor ve trafikten girdim. ilk yardımdan çıkmadı.

Teşekkürler sınav yerine bakarken gördüm motor ve trafikten giricem ilk yardım muaf tekrar teşekkürler.

s.a sınav 17snde inş bende giricem B var A2ye giricem bakalım napcazz hepnize başarılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sadece motordan girmeyecek Mücahit_89 kardeşim :) yanlışın var
B sınıfından a2 alanlar motordan giriyor ama arkadaş a2den b alcak ..
Sadece trafik ve Motordan giriceksin kardeş sen ..
İlk yardımdan muafsın..
Yinede sormakta fayda var

Onun adına konuşmak gibi olmasın ama ben de aynı yorumu yazdığım için cevap vereyim dedim. poyraz010 için söylemişti sanırım onu bi karşıklık olmuş.

Motosikleti
750x

Hem kuryesin hem ehliyet yok?
Neyse ben sorunu cevaplayayim ; Sadece motordan 20 soruluk bi sınava giriceksin hayatım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
17 Nisan sınavı için, 03.05.2010. Direksiyon sınavı 8-9 Mayıs 2010

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar