Zeytinli Rock Fest 2010

Yav gitsem mi acep, hala karar veremedim :)

Var mı ciddi ciddi niyeti olan..

@ bektanist

Senle gitmem ama sen bu agresyonla yolda döversin falan beni :p:)
aşk olsun hocam konu tartışmadan konu olabilirmi sen fikrini söliceksin ben mualif olcam :) sonra ben fikrimi sölicem sen mualif olucan konu konuyu doğurcak darıldıysan kusuruma bakma hocam kendine iyi bak:cat::rendeer:

aşk olsun hocam konu tartışmadan konu olabilirmi sen fikrini söliceksin ben mualif olcam :) sonra ben fikrimi sölicem sen mualif olucan konu konuyu doğurcak darıldıysan kusuruma bakma hocam kendine iyi bak:cat::rendeer:

Yok yahu darılmadım, niye darılayım :)
Sen de kendine iyi bak, bakalım :mrgreen:

Merhaba, 301 Mz mi kullanıyorsunuz bayan bayan:silent: hırçın bir makinedir o 125'liğine binmiştim.:)

bayan dilimki :queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 ----------

Yav merak etme arkadaşçığım ben inceden hissettirmem, direk söylerim ne söyleyeceksem..
Merak etme bir sıkıntı yok :mrgreen::wiinkk:

Sen geliyormusun peki festivale ondan haber ver..
kısmet olursa temmuz sonuna doğru ısparta antalya alanya ve sahil şeridini izleyerek çanakkaleye kadar gelicem o sıra da oraya uğruycam ama tam dönüş tarihim belli deil orda olcam ama haluk levent kaçmaz :cat:

bayan dilimki :queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 ----------

kısmet olursa temmuz sonuna doğru ısparta antalya alanya ve sahil şeridini izleyerek çanakkaleye kadar gelicem o sıra da oraya uğruycam ama tam dönüş tarihim belli deil orda olcam ama haluk levent kaçmaz :cat:

Ooo iyimiş rota..HAberleşelim buradan :)

Oo güzel. :) Bende saha içi kombine aldım bakalım hayırlısı.

Haberleşelim bir şekilde :)

Pentagram çokda önem teşkil etmiyor açıkçası, çünkü o grup artık müziğini söyle paranı al mantığıyla baktığı için olaya benim gözümden düştüler.
Varsa dinlerin, yoksa özelliklede pentagram olsun demem.
----
SonicSphere süper bir müzik festivali olacak fakat 450TL verecek, organizasyonu zengin edecek param yok. Beleş tepeden dinlerim.
----
Zeytinli Rock Fest., Başka bir fest. ile çakışmaz ise muhtemelen çadırımla oradayım diyebilirim.
Fakat motorumu sattığım için arabamla gelicem :)

Arkadaslar Zeytinli Rock Fest bana motorumla 5 dakikalık uzaklıkta. Buralara gelirseniz haberleselim. Hatta grup olarak ayarlanırsa daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar