arkadaşlar bir yol gösterir misiniz... Bu yakıtla bu motora binilir mi? Bir depoyla daha deneme yapayım mı?..
TEKNİSYEN arkadaşım sen de bir dene bakalım, sabah depoyu fulleyip bakcm, antalya'ya kadar ne kadar yakacak, yakıt fişleriyle beraber servise gitcm başka çözüm kalmadı...
inşaallah problem yoktur
TEKNİSYEN arkadaşım sen de bir dene bakalım, sabah depoyu fulleyip bakcm, antalya'ya kadar ne kadar yakacak, yakıt fişleriyle beraber servise gitcm başka çözüm kalmadı...
mrb arkadaşlar bence yanlış hesap yapıyorsunuz , tl hesabı yerine litre hesabı yaparsanız daha net sonuçlar elde edersiniz. mesela benim motor 100 km de 3 litre benzin yakıyor bizzat ben kendim ölçtüm yakıtı tamamen bitirdikten sonra 3 litre koydum tam 99 km yol yaptım tabi bu kullanmaya görede degişir. düz rampa vs.
demekki seninki düzgünmüşi ,ayrıca bu hesap gerçekten en doğrusu:cat:
bende 2lt koyacağım acaba 100km gidecekmi (sanmıyorum)
yanına bi şişede benzin almayıda unutma yalnız yoksa yolda kalırsın
ayrıca hiç sanmıyorum 100 km yapacagını en fazla 80 oda giderse gene dene bi şansını bakalım
herşey deneyim ve tecrübeye dayanır saygılar.
burada deneyim ve tecrübeni fazla belli etme yoksa insanlar senden uzaklaşıyor :mrgreen:
yok yok yanlış anladın sen işin birazda espiri tarafına bak kendimi övmek gibi birşey söz konusu bile degil yani sevmemde zaten.![]()
mrb arkadaşlar bence yanlış hesap yapıyorsunuz , tl hesabı yerine litre hesabı yaparsanız daha net sonuçlar elde edersiniz. mesela benim motor 100 km de 3 litre benzin yakıyor bizzat ben kendim ölçtüm yakıtı tamamen bitirdikten sonra 3 litre koydum tam 99 km yol yaptım tabi bu kullanmaya görede degişir. düz rampa vs.[/QUO
bende denedim.2.6 litreyle 85 km gitti. fabrika verilerine göre 100 km de 2.8 tüketim yazmışlar.yani normal değerlerde.aldığım benzinin litresi 3750 idi.km de 117 kuruş yakıyor.(şehir içi)
Arkadaşlar Antalya yolculuğu bitti!
Gidişte 5 Dk Dip Gaz gittim, Ortalama 95km/h mesafe 158 km 16TL (100kmde2,68Lt)
Manavgat dönüşünde, Ortalama95 km/h NET 200 km'de 20TL (100kmde2,67Lt)