Sevimli Yarasam

alalı biraz oldu ama resimlerini sizlerin beginisine sunmak istedim,yorumlarınızı beklerim.:)

img3604u.jpg

img3606d.jpg

resim038z.jpg

img3614i.jpg

img3619d.jpg

img3625w.jpg

img3640.jpg

hayırlı olsun bende ınnovayı sattım.cbf 150 ile apache arasında kaldım bakalım ne olacak.:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı, uğurlu olsun. Güle güle kullan :)

Allah kaza bela vermesin :)

LS2 gitmemiş oraya yaw ben olsam FireFight yazan stickeri takardım

hani cbflerin köşesinde olanlardan

ALLAH nazardan kazadan beladan korusun abi kaç para bunlar kaç basıyo markası kawazakimi:p

Makinan harika Tamer abi.:cat:

teşekkürler korkut,arasıra temizliyoruz ondandır galiba :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:05 ----------

Maşallah..
O çakarlar açıkken bir foto çekeydin usta :)

sorma engin hoca geçen çanakkaleye giderken çok işimizi gördü O çakarlar.kamyonlar lambayı görünce hemen yol veriyorlar.trafikte görünür olmak güzel bir durum :) tavsiye ederim,akşam bir videoya çekip eklerim buraya

hayırlı olsun bende ınnovayı sattım.cbf 150 ile apache arasında kaldım bakalım ne olacak.:silent:

teşekkür ederim.ikiside güzel motorlar .yalnız Apache biraz agresif çok kolay tekere geliyor,bilakis rampada.:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 ----------

arkadaşım hayırlı olsun : )

teşekkür ederim :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:10 ----------

Maşallah, ekmeğini bandır, bandır ye...:wiinkk:

vallahi üzerinde toz göresim gelmiyor,bendemi böyle huy var yoksa bizler genelde böylemiyiz,engin hocada öyle elinde cila durmadan silip duruyor motorunu

Hayırlı, uğurlu olsun. Güle güle kullan :)

teşekkür ederim yeşim,her kese motorunu güle güle kullanmasını dilerim.kazasız belasız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:12 ----------

Allah kaza bela vermesin :)

LS2 gitmemiş oraya yaw ben olsam FireFight yazan stickeri takardım

hani cbflerin köşesinde olanlardan

amin hepimizi Allah kazadan beladan korusun.bende zaten söküceğim O ls2 yazısını ama güzel bir çıkartma bulana kadar dursun bari

ALLAH nazardan kazadan beladan korusun abi kaç para bunlar kaç basıyo markası kawazakimi:p

abi cümlemizi Allah korusun.bu motorlar sudan ucuz taksit taksit satıyorlar,senin motoru verirsen bir tane sana verirler bundan.ya markasını bende unuttum Apache mi neydi :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 ----------

motor çok hoş gerçekten, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..

teşekkür ederim,Allah hepimizi kazadan beladan korusun,herkesin gönlüne göre versin :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------

canım çekti abi göz hakkı bi tur versene..

ayıpsın kadircim ama seni kesmez bu motor sana bunun 250 liği lazım en az.alınca iki tur veririm :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 ----------

teşekkür ederim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------

Hayırlı olsun Tamer,güle güle eskit. :)

teşekkür ederim ergün abi,birde şu suziki'yi alsam daha da güzel olucak.ikisini birden eksitiriz artık :p

Temiz motor belli ediyor,kesin gazyağı yapılmış bu motora,kazasız belasız...
Zincir muhafazası Titan es mi.

Temiz motor belli ediyor,kesin gazyağı yapılmış bu motora,kazasız belasız...
Zincir muhafazası Titan es mi.

senden de bir şey kaçmıyor desem yeri :p cila bitti,eski taktik parlatıcı siprey sıktım ve üslübü ile güzelce ovala sonuç ortada :p ucuz yollu parlatma.bu motorda en faydalı parça hiç şüphesiz zincir muhafaza.geçen çanakkale gezisinde 8-9 km toprak yola girdim mecburen dün sötük muhafazayı dedim bir zinciri temizleyip yağlayayım.baktım tertemiz,koruma olmasa 2 günde bir temizle dur.hem jantta yağlanmadan tertemiz duruyor bu arada :p

Benzer plastik muhafazayı Cgl 125 için denemiştim, motorcu olur dedi sonra takamadı, olmadı:p İyi yakıştırmışsın:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar