aydoğanx, çok teşekkür ederim abi ellerine kollarına sağlık. iki defa arayacak oldum biri 6.40 dı motor üstündesindir die aramadım, diğeri de 11e geliodu yatnışındır diye vazgeçtim

eyv
Estağfirullah Ekmel. Lafı bile olmaz

18:40 ta motor üstünde olacağım doğru. İş çıkışı eve dönüş zamanım.
11'de ise yatmıştım. Doğru tahmin etmişsin :cherry:
Yukarıda bi yerde de yazmıştım Ulusan'daki eleman bu sefer 15 liradan aşağı vermedi. Yine "Abi geçende almıştım 10 liradan 2 tane bu seferlikte ver" dedim ama nafile.
Keşke 10 lira olsaydıda 2 tane alsaydım ama ne yapalım. Nasip.
Hayırlı olsun Bujin :rendeer::mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:15 ----------
Arkadaşlar, 2009 model 25000 deki motorumu yeni taşındığım evde koyacak yer ve evin yolunun aşırı bakımsız (balçık çamur yani, belediyenin yapmasını bekliyoruz) olmasından dolayı 2 hafta kadar önce sattım. Belediye yolumuzu yapınca inanırmısınız tekrar cbf 150 alıcam. Başka motoru gözüm görmüyor. Ben senede yeri geliyor 20-25 bin yapan insanım. Şehir içi de çok aktif kullandığımdan dolayı ve uzun yolda da beni üzmediğinden dolayı böyle düşünüyorum. 500-600 cc motoru şehir içi kullanımda ne kadar aktif kullanabilirsiniz değil mi =? Yakıt- Ağırlık- Yakıt ve bakım maliyetlerindeki maliyet düşünüldüğünde inanın uzun yol+şehir içi için cebinizin dostu cbf 150. Şimdilerde yolumuz yapılırsa hayallerimi 45 lt çanta demirli, koruma ve kafa grenaj koruma demrili, siyah depo kılıflı ve yüksek ön rüzgar camı olan sıfır km siyah bi cbf süslüyor.
Hakkında hayırlısı olsun Ethem hocam.
Umarım gönlüne göre bulabilirsin, yalnız aklıma takıldı niye siyah ? kırmızı güzeldi
Kırmızıcılar siyahı seviyor, siyah motor sahipleride kırmızı güzel diyor.
Nasıl olacak bu iş :mrgreen: