[Adana - MT]

Merhaba arkadaşlar, iş yoğun olunca anca gelebildim :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 ----------

abi senin kıymetini bilmek lazım:) banada bi abilik yapsanda şu adaşının motorunu 1 günlüğüne alsan bana versen:bounce: tam balıkçı motoru maşallah:p :rendeer:

sana bi uçan tekme verecem şimdi, sonra hanyayı konyayı görecen :p Ben balıkcılara motor falan vermem, zaten davet de etmiyorsun :pr: :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:19 ----------

evet bu hafda gezelim

Nereye gidiyoruz, önerin ne :silent:

Adana İl Temsilcisi
Son düzenleme:
bu pazar yağışlı arkadaşlar.
http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=adana,turkey&wuSelect=WEATHER

ayrıca benim bu hafta yine halletmem gereken işlerim var.ama haftaya eğer hava iyi olursa,isterseniz,KOZAN'da ciğer yiyip,dağılcakta çay içilebilir.

bence cumartesi günü kararlaştıralım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:17 ----------

gözneye ne dersin????

telefonunu açık tut, gezi olursa seni aricam :bounce:

Yanarım yanarım...Dağılcak değil şuranın ismi....:salut:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlarım.
merak ettim şimdi,peki oranın adı ne zaferciğim.:silent:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
23 nisan için bir etkinlik düşünen var mı aceba?
korteje katılsakmı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam millet biraz geç oldu ama geldim herkes iyidir inşallah,

teknik sorunlar ve bazı sebeplerden dolayı sahalardan uzak kalmak zorunda kaldım,herkeşi özledim beyaa

boracım motorun hayırlı olsun,geç oldu ama allah kaza bela vermesin,güle güle keyifle kullanmak nasip etsin

abi hayırdır bir yeremi gitmiştin, ne arızası, özlettin vallaa.olmazsa yarın arayımda sesini duyayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar