[adana mt]mersin/elvanlı-santa ıras gezisi

harika bir gezi olmuş emeğinize sağlık paylaşım içnde bu güzel günü teşekkürler

Gaziantep İl Temsilcisi
Vay Adanalı dostlarımız boş durmamiş yine gezmişler doganın oldugu her kare ayrı bir güzel eline koluna sağlik bora abi..

Gaziantep den selamlar olsun..

Adana İl Temsilcisi
Teşekkürler alicim.adana'dan da size selam olsun.

Son düzenleme:
istanbuldan selamlar:) ne güzel yerler çok güzel bir grup paylaşım için teşekkürler...

kadir ustamın dediği gibi gezi bahane lokmalar şahane.güzel gezi paylaşım için teşekkürler.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yüreğinize sağlik çok güzel gezi olmuş, fakat birşey soracagim, yanılmıyorsam mont'un altına askılı sırt korumasıda kullaniyorsunuz, zamaninda aynısından bende kullanmıştım, fakat lastikli askılıklar zamanlar omuzlarında yara yapiyormu? bende lastigi ne kadar kendime göre ayarlasamda omuzlarım su topluyordu, (thist-in üzerinden giydigim halde) bende sinir olup kaldırıp atmıştım, Aynısı sizdede oluyormu yoksa bendemi bi tuhaflik var?

Yüreğinize sağlik çok güzel gezi olmuş, fakat birşey soracagim, yanılmıyorsam mont'un altına askılı sırt korumasıda kullaniyorsunuz, zamaninda aynısından bende kullanmıştım, fakat lastikli askılıklar zamanlar omuzlarında yara yapiyormu? bende lastigi ne kadar kendime göre ayarlasamda omuzlarım su topluyordu, (thist-in üzerinden giydigim halde) bende sinir olup kaldırıp atmıştım, Aynısı sizdede oluyormu yoksa bendemi bi tuhaflik var?

bende hiç olmadı :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar