Bu seste neyin nesi ???

rif

Merhaba arkadaşlar 150T1 motorum mevcut.Motoru aldığım 3. aydan itibaren motorda http://www.youtube.com/watch?v=AAlC5q62QTY bu vidyoya aldığım ses insanı deli ediyor.Cıgı cıgı şeklinde gelen bu ses bir kaç kez sprey sıkmama rağmen geçtiysede 2.gün tekrar aynı marifeti gösteriyor.Servis ise yağmurlardan olduğunu civatalardan geldiğini söylüyor.Sprey sıkınca geçer diyor fakat ne kadar sıktıysam sıkayım geçmek bilmedi.Bu sesin sebebi ne olabilir sizce? Saygılar..

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Varyatör ve kayıştan geliyo gibi sanki.

anaam bune be 3 saniyede dayanamadım kapadım bence başka bi servise göster dostum

Civata'dan Değil Varyatör Kısmından Geliyor. Varyatörü Söküp Baktılarmı? Birde Devir Yükselince Ses Nasıl Oluyor?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence o ses kayıştan geliyor.... Su dökünce kesiliyorsa kesin kayıştır... :cat:

pek kayış sesine benzemiyor açıkcası kayış sesinde dengesizce bir gıcırdama olur burda sürekli tek tip bir sürtünme sesi var

yarın kapagı ac kayısa pudra dök kesılıyorsa kayıstandır.kesılmıyorsa on varyator rulmanlarını kontrol ettır.

rif

Gazlayınca Ses azalıyor titreşim varken ses daha çok çıkıyor mesela motoru dengede tutup oturma yerinde ağırlığı sola verince ses kesiliyo düzelince ses gene başlıyor.Tüm T1lerde oluyor dedi.

Gazlayınca Ses azalıyor titreşim varken ses daha çok çıkıyor mesela motoru dengede tutup oturma yerinde ağırlığı sola verince ses kesiliyo düzelince ses gene başlıyor.Tüm T1lerde oluyor dedi.

Evet Bendede Var Ama Arada Bir Yüksek Ses Çıkartıyor Varyatör Kısmında Ön Taraftan Yapıyor Tahminimce Şu Küçük Burçlardan..

biyerler gevşemiş sürtünüyo banada olmuştu bi ara zor bulmnuştum sonra hava filtresinden çıktı ya neyse elinle sabitle biyerleri bak ses azalcakmı

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Gazlayınca azalıyorsa kesin kayış.... Burç bilya sesi falan olsa gazlayınca artması lazım...:cat:
Kayışın kopmak üzere.... Yanakları aşınmış....Sertleşmiş... Scooterlarda kayış belli km den sonra ısıdan dolayı kavruluyor... 10-15 bin km de değişmesi gerek...:cat:

Dostum kayışlardan yada varyatörden geliyor . Aç zımpara fln at içindeki balatalara düzelecektır bır surelıgıne kalıtenın sesı bunlar . mondıal 150 rs dede gelıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar