xenon far...

Herkese merhabalar ben piaggio x8 200'me 8000k xenon taktırmak ıstıyorum japon malı hangı marka onerırsınız pıyasada cın malı taklıt o kadar cokkı ayırt etmek mumkun degıl eger daha once taktıranlarınız varsa taktırdınız yerı ve ortalama fıyatı oylersenız cok mutlu olurum sımdıden tesekkur ederım...

yassa hemşerim yassah

geçenlerde bir arkadaş bir konu açmıştı bununla alakalı trafik çevirmesinde birşey bulamazlar ise üzerinde orjinal farı olmadığından ceza yiyebilme ihtimali yüksek. tavsiye etmem.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
8000k yüksek değilmi :silent:

yüksek derken güç olarak değişmişyor (55w olmadıkça) hepsi aynı 35w ama 8000k çok apaçi işi ve çok mavi ve adınlatması Kelvin değeri yükseldikçe azalır! 6000k taktırmanı tavsiye ederim kardeşim :cat: hele hele bulursan 4200k yada 5300k mütiş olur hemde xenon lu apaçilerden sanmaz seni polisler :cat:

yüksek derken güç olarak değişmişyor (55w olmadıkça) hepsi aynı 35w ama 8000k çok apaçi işi ve çok mavi ve adınlatması Kelvin değeri yükseldikçe azalır! 6000k taktırmanı tavsiye ederim kardeşim :cat: hele hele bulursan 4200k yada 5300k mütiş olur hemde xenon lu apaçilerden sanmaz seni polisler :cat:

Bende onu demek istemiştim işte yüksek derken çok parlak bir ışık kümesi anlamında :)

Yahu yurdumda bir xenon takmak hastaligimi var????
Ben burada daha görmedim bunu desem yalan olmaz...
Nedir bu xenon hastaligi?????
Burada zaten yasak fabrika cikisli degilse bildigim kadar...
Yada ABE gerekli.. ABE=Genel kullanim izni...
Ben burada xenon göremiyorum motorlarda...
Ne istir anlamadim wallahi.. :silent::silent:

Yahu yurdumda bir xenon takmak hastaligimi var????
Ben burada daha görmedim bunu desem yalan olmaz...
Nedir bu xenon hastaligi?????
Burada zaten yasak fabrika cikisli degilse bildigim kadar...
Yada ABE gerekli.. ABE=Genel kullanim izni...
Ben burada xenon göremiyorum motorlarda...
Ne istir anlamadim wallahi.. :silent::silent:

bugüne kadar hiçbir otomobilimde ya da motorumda xenon kullanmamıştım taki son aldığım motora kadar. aldığımda üzerinde vardı, teknik hiçbir özelliğini bile bilmiyorum belki de çin işidir ama bu kadar rahat bir gece aydınlatmasına hiç sahip olmamıştım, bundan sonra alacağım tüm otomobil ve motorlarımda xenon olacaktır.
Avrupa bunu anlamadıysa onların sorunu :p

Herkese merhabalar ben piaggio x8 200'me 8000k xenon taktırmak ıstıyorum japon malı hangı marka onerırsınız pıyasada cın malı taklıt o kadar cokkı ayırt etmek mumkun degıl eger daha once taktıranlarınız varsa taktırdınız yerı ve ortalama fıyatı oylersenız cok mutlu olurum sımdıden tesekkur ederım...

Sorunun cevabını hala bulamadım yazılanlara ragmen hala taktırmak ıstıyorum:cat:

Philipsin H4 Ampulleri var. Ya onlardan takıcaksın. Yada Motorlular var. Motobakkal' a Bak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar