4 -4/2010 Avcılar Mangal resimleri

Bugün rastlantı eseri bir arkadaşımın haydi mangala gidiyoruz çağrısı ile plana dahil oldum. Uzun zamandır motor kullanmıyor , siteye girmiyor ve organizasyonlara katılmıyordum. Bunca zaman sonra tanıdık bir sima göremedim kendi zamanımdan kalan. Ama yine de her zamanki keyifli ortamın değişmediğini görmek beni mutlu etti. Çok uzun zaman sonra tekrar MT ile olmak güzeldi. Fırsat buldukça buralarda olmaya çalışırım , gürültülü motorcu muhabbeti arasında mangal havasını özlemişim. Umarım tekrar görüşürüz.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bende herşey için çok teşekkür ederim, her nekadar fotolarda çıkmasamda :p

Güzel bir organizasyon olmuş belli Tebrikler Mt tükkan Yine bir organizasyondan yüzünüzün akıyla çıktınız HELAL olsun.:cat::rendeer:Canerim,Görkemim ve katılımcı arkadaşlara ve Tekirdağdan gelip organizasyonumuza eşlik eden Tekirdağlı dostlarımıza Teşekkürler İyiki varsınız.:rendeer::rendeer:Sizleri seviyorum.:rendeer:

Güzel bir organizasyon olmuş belli Tebrikler Mt tükkan Yine bir organizasyondan yüzünüzün akıyla çıktınız HELAL olsun.:cat::rendeer:Canerim,Görkemim ve katılımcı arkadaşlara ve Tekirdağdan gelip organizasyonumuza eşlik eden Tekirdağlı dostlarımıza Teşekkürler İyiki varsınız.:rendeer::rendeer:Sizleri seviyorum.:rendeer:

günaydın korkut hocam :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Caner bidahakine evden servis istiyorum :)

YENİ RESİMLER Birisi anasayfaya taşırsa daha güzel olur :D
Organizasyonun en gözde motoru benimkiydi baştan söyleyim. Ekmek poşetlerini taşıyan :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Batu resimlerin boyutlarını düşürmen gerekiyor yoksa açılmaz.Yüklediğin resimleri sil ve boyutlarını güşürerek yükle.

Son düzenleme:
Batu resimlerin boyutlarını düşürmen gerekiyor yoksa açılmaz.Yüklediğin resimleri sil ve boyutlarını güşürerek yükle.

korkut hocam mesajı editleyemiyorum benim mesaı bi moderator silerse daha iyi olur. sanırım editlemek için zaman sınırı koymuşlar mesaj editlenmiyor.

toplanmaya vesile olan caner ve görkeme..

mangalda şerif ve ismaile...

çalışmalırından dolayı tüm mt bayanlarına..

ve tüketimde başta ben olmak üzere:mrgreen: herkeze teşekkürler

hadi bakalım çıstak çıstakkk:mrgreen:

toplanmaya vesile olan caner ve görkeme..

mangalda şerif ve ismaile...

çalışmalırından dolayı tüm mt bayanlarına..

ve tüketimde başta ben olmak üzere:mrgreen: herkeze teşekkürler

hadi bakalım çıstak çıstakkk:mrgreen:

Nan bana yokmu teşekkür bende sana yardımcı oldum olm:cat:

bana oldukça uzak mesafede olmasına rağmen böyle bir sucuk ve sohbet keyfinin kaçmayacağını düşünerek sabah ezanıyla yola koyuldum.. ve buna değdi.. Gelen herkese teşekkür ederim..

sana özel teşekkür ettim ya len..:wiinkk::wiinkk::p
Benim niye haberim yok nan:cyclopsan:)
bana oldukça uzak mesafede olmasına rağmen böyle bir sucuk ve sohbet keyfinin kaçmayacağını düşünerek sabah ezanıyla yola koyuldum.. ve buna değdi.. Gelen herkese teşekkür ederim..
Yaaaa evet sen şimdi dün geç kalırım diyede korkmuşsundur:p:mrgreen:

zaten geç kaldım olm görmedin mi.. ne biçim trafik vardı.. havalar biraz daha ısınsın bu mangalı deniz kenarlarına daha yakın yerlere taşıyalım derim.. :bounce:

tabiiii suuucukkk olsunda nerede olursa olsun dimi sana:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar