rodaj için beLLi aralıklarla bazı yollar kapatıLsa..?

Evet arkadaşlar okulda proje dersimizde nasıl bir proje üretebilirim derken birden aklıma şu geldi; Yaşadığım yerde bir motorcu sürat motorununu açmaya çalışırken yaptığı kaza sonucu ölmüştü.. sürat motorları çok yüksek hızlara ulaşıyor bu hızları trafiğe açık şehirler arası yollarda yapmalarının tehlikeli olabilceğini düşünüyorum bu yüzden mesela ilkbahar yaz başlarında şehirler arası uzun yollarda belli bir hafta belirli saatlerle yollar motorculara ayrılabilir... acaba yanılıyor muyum gereksiz bir proje midir sizce üstünde çalışılabilir mi ? Bu sadece fikir görüşlerinizi bekliyorum.

şimdiden teşekkürler

xD anladım.. bi anda aklıma geldi belki olursa güzel olur diye düşünmüştm..

eğer ss leri düşünerek bunu söylüyorsan bence gereksiz çünkü ss ler rodaj da yaptıkları hızları rodaj bittikten sonrada yapıyor, ayrıca yeni nesil motorlarda eskisi kadar önemli değil rodaj.. benim kişisel fikrim bu yönde

rodaj dediğimiz şey motor yeniyken motoru zorlamadan belli bir km'yi doldurmak demek değil midir? Yanlış mı biliyorum. örneğin 1000 km belli bir devirin üstüne çıkmadan kullanırsın. Motoru açma muhabbetleri sanıldığı gibi yepyeni aracın anasını ağlatarak olmuyor zannımca.. Bu halk arasındaki bir yanılgıdan ibaret.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Belki marsta olur bu dediğin..Ama burası dünya... :p

rodaj dediğimiz şey motor yeniyken motoru zorlamadan belli bir km'yi doldurmak demek değil midir? Yanlış mı biliyorum. örneğin 1000 km belli bir devirin üstüne çıkmadan kullanırsın. Motoru açma muhabbetleri sanıldığı gibi yepyeni aracın anasını ağlatarak olmuyor zannımca.. Bu halk arasındaki bir yanılgıdan ibaret.

bende bu yanılgıya dahilim sanırım xD rodajdan sonra hani motor açılır ya onu kastetmek istemiştim ben aslında

bende bu yanılgıya dahilim sanırım xD rodajdan sonra hani motor açılır ya onu kastetmek istemiştim ben aslında

Belki ben öyle sanıyorumdur. Ama bugüne kadar gerek MT'de gerek başka yerlerde okuduklarımdan bu sonuca varıyorum. Daha bilgili kişiler daha sağlıklı bilgi vereceklerdir bu başlıkta.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tıh tıh tıhh.:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir anda Türkiye de yaşadığımın tekrar farkına vardım,hiç olur mu öyle şey?burası Türkiye...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rodajin ne oldugunu tam olarak araştirirsan herhangi bir proje bulmana gerek kalmaz.

tamam arkadaşlar xD hakLısınız yinede teşekkür ederim ilgilendiğiniz için..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar