[Mersin - MT]

Hoşgeldin Arda. Keyifli formlar..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:37 ----------

Günaydın mersinli kardeşlerim :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:57 ----------

Sencer kardeş sen hangi arada sattın motorunu :silent: :cyclopsan
Umarım kötü bir durum yoktur :silent:

Bu konuda Sencer Abi hızlıdır. Düşünüyorum der. bi bakarsın satmış. Hiç arayan soran var diye duyamazsın.

s.a. arkadaşlar, bu ara hiç gezmeye gidek diyen yok, hayırdır acaba dört tekere mi kaydınız ?
Sencer, kardeşim bunların hepsi seni bekliyor anlicam hemen bir operasyon düzenle ki, millet bir silkelensin yaw, motorun yoksada bizim var, artcı olarak seni idare ederiz alana kadar, bunda bişey yok, neyse lafı uzatmayayım ben 06.04.2010 da saat 11:00 da tekeri döndürmek sureti ile Anamura kadar gidip gelecem, biraz balık tutup birazda gezecem, bu ay bütün pazar larda çalışıyorum onun için tek takılacam, herkese hayırlı haftalar.

Mersin İl Temsilcisi
s.a. arkadaşlar, bu ara hiç gezmeye gidek diyen yok, hayırdır acaba dört tekere mi kaydınız ?
Sencer, kardeşim bunların hepsi seni bekliyor anlicam hemen bir operasyon düzenle ki, millet bir silkelensin yaw, motorun yoksada bizim var, artcı olarak seni idare ederiz alana kadar, bunda bişey yok, neyse lafı uzatmayayım ben 06.04.2010 da saat 11:00 da tekeri döndürmek sureti ile Anamura kadar gidip gelecem, biraz balık tutup birazda gezecem, bu ay bütün pazar larda çalışıyorum onun için tek takılacam, herkese hayırlı haftalar.

az bir zaman kaldı arkadaşlar. o zaman daha net şeyler çıkacaktır ortaya :)

S.A arkadaşlar. Bugunlerde gezi yapmak için can atıyorum ama işlerimi bir turlu duzene koyamadım. Ama allahın izni ile az kaldı.. Ya silifke tarafında yada Yayla yollarına vuracam kendimi...

Mersin İl Temsilcisi
S.A arkadaşlar. Bugunlerde gezi yapmak için can atıyorum ama işlerimi bir turlu duzene koyamadım. Ama allahın izni ile az kaldı.. Ya silifke tarafında yada Yayla yollarına vuracam kendimi...

motorun var diye hava mı atyosun yani...
hani atyosan atmak hakkındır dicektim :wiinkk:

Günaydın dostlarım,

İlgilenen arkadaşlar için Tarsus'da yeni bir pist açıldı. Hepimize hayırlı olsun. İşte ilk etkinlikleri

http://www.motosiklet.net/forum/etk...otomobil-sporlari-kulubu-tarosk-hakkinda.html

Bilgilendirme için tesekkürler..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 ----------

motorun var diye hava mı atyosun yani...
hani atyosan atmak hakkındır dicektim :wiinkk:

Tabiki hava atarım. Motorcu olmak kolay degil. Motorcu oldugum için hava atarım.
Peki abi sen nezaman başlıycaksın hava atmaya..

S.a. arkadaşlar, salı günü bozyazıya kadar gittim, güzel bir gezi oldu, iki defa lastik patladı, 4,5 saat yol çalışması yüzünden mahsur kaldık, gece de sağnak yağmura yakalandık, herşeyden önemlisi süper bir balık avı gerçekleştirdik, bunca zorluklara rağmen eğlenceli, oldu yeni arkadaşlar edindim, yakında fotoğrafları koyarım, inşallah beraberde tekrar bir gezi yaparız,

Mersin İl Temsilcisi
S.a. arkadaşlar, salı günü bozyazıya kadar gittim, güzel bir gezi oldu, iki defa lastik patladı, 4,5 saat yol çalışması yüzünden mahsur kaldık, gece de sağnak yağmura yakalandık, herşeyden önemlisi süper bir balık avı gerçekleştirdik, bunca zorluklara rağmen eğlenceli, oldu yeni arkadaşlar edindim, yakında fotoğrafları koyarım, inşallah beraberde tekrar bir gezi yaparız,

o yol hep böyledir zaten, hep savaş içinde geçen bir yolculuk sonrasında tadına doyamadığını anlarsın...
resimleri bekliyoruz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------

Bilgilendirme için tesekkürler..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 ----------

Tabiki hava atarım. Motorcu olmak kolay degil. Motorcu oldugum için hava atarım.
Peki abi sen nezaman başlıycaksın hava atmaya..

araştırıyorum hala... ama suzuki sv1000s'e aşık oldum....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar