- Konu Yazar
Slm Arkadaşlar uzun bir süredir siteye giremiyordum , sezon başladı başlıyacak ufak motorumu değiştirmek istiyorum , şuanki mevcut motorum isteklerimi karşılıyamıyacak kadar küçük , daha doğrusu ben biraz büyüğüm ve artçı olduğunda hoş görüntü sergiliyemiyoruz , sonuçta bu motor japonlar için yapılmış minyon tipli insanlara uyuyor.
motor tecrübem 1000 cc ye kadar yeterli.
benim istediğim özellikli motor şudur . uzun seyahatlere çıkabilmeliyim(artçılı) , racing motorlardaki sesi alabilmeliyim yada hemen hemen aynı olmalı , sportif görünüme önem veriyorum , motorumla yeri geldiği zaman en azından 2000 cc otomobillere kafa tutabilmeliyim , aksesuar takabilmeliyim(sepet-bagaj vs) .
2.el almayı düşünürüm , 4 silindirli 250 cc üstü tercih ederim. bütçe 10000 tl civarı
marka model tavsiyelerinizi + karşılaştırmalarınızı bekliyorum , teşekkürler.
motor tecrübem 1000 cc ye kadar yeterli.
benim istediğim özellikli motor şudur . uzun seyahatlere çıkabilmeliyim(artçılı) , racing motorlardaki sesi alabilmeliyim yada hemen hemen aynı olmalı , sportif görünüme önem veriyorum , motorumla yeri geldiği zaman en azından 2000 cc otomobillere kafa tutabilmeliyim , aksesuar takabilmeliyim(sepet-bagaj vs) .
2.el almayı düşünürüm , 4 silindirli 250 cc üstü tercih ederim. bütçe 10000 tl civarı
marka model tavsiyelerinizi + karşılaştırmalarınızı bekliyorum , teşekkürler.
Son düzenleme: