saç dökülmesine en ucuz ve kesin çözüm ..

Stressiz yaşam mümkün mü bu devirde?

Emre bende hakkaten mucizevi bir ilaç keşfettin diye daldım içeri:pale:

Şu ömrü hayatımda motor üstünde saçlarım rüzgarla ahengle dans etmedi ya ona yanarım:pr::pr::pr:

Koyde yasyan adamin saci dokulmuyormu:) Yada yayla evinde tek basina takilan avcinin:) Malesefki sac dokulmesinin ana sebebi genetik. %5 vakalar stress yada baska sebeblerden oluyor.

Koyde yasyan adamin saci dokulmuyormu:) Yada yayla evinde tek basina takilan avcinin:) Malesefki sac dokulmesinin ana sebebi genetik. %5 vakalar stress yada baska sebeblerden oluyor.

sen köydeki adamın sitresi yok mu sanıyosun ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 ----------

Şu ömrü hayatımda motor üstünde saçlarım rüzgarla ahengle dans etmedi ya ona yanarım:pr::pr::pr:

keşke seni saçların dökülmeden önce tanısaydım coşkun abi daha etkili olurdu bu formul :)

"Koyde yasyan adamin saci dokulmuyormu" kelimesi zaten tezat anlamli. Yani onunda streesi var onunda dokuluyor , sehir koy fark etmez. Bu is genetik. Stress ise dunyadaki her insanda var. Adada tekyasan biri bile sabah denizde balik olacakmi diye stress yapiyor:)

bu resim uygun galiba kardeş

:queen::queen::queen::queen:

o zaman kellere hasta olanlaar ne yaprdı bide o taraftan bakmak laızm işe:mrgreen:

Babama bakıyorum kac yasında ne durumda diye adım adım takip ediyorum gerisi yalan :mrgreen: armut dibine düşer.

kapak olmuş hacı bişe demiyorum:queen::queen:

Bosuna tornacı olmadık ama dimi abim :queen:
Kapak konusunda acayip uzmanlastım.
Sipariş verene cuk diye oturan kapak monte ediyorum.
cm sasmıyor :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 ----------

CERRAHI, OGLUMVE BEN+, wermeer, t.madde, okanco

Kim okuyor diye baktım adamın Nickini WERMEEM diye okudum basladım kahkaha atmaya :mrgreen:

Bosuna tornacı olmadık ama dimi abim :queen:
Kapak konusunda acayip uzmanlastım.
Sipariş verene cuk diye oturan kapak monte ediyorum.
cm sasmıyor :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 ----------

CERRAHI, OGLUMVE BEN+, wermeer, t.madde, okanco

Kim okuyor diye baktım adamın Nickini WERMEEM diye okudum basladım kahkaha atmaya :mrgreen:

sen azdın sen :queen:

insanları ümitlendirio bi de aaaaaaaa:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Herkes bi heves dalmış içeri aman aman nedir bu diye:p
Bir gün daha bekleyip öyle yapsaydın bari anlam kazanırdı:cherry:

Hergün düzenli kafa masajı yaptırın beyler, kan dolaşımı hızlanacağı için saç dökülmesi yavaşlayacaktır :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar