mondial 100 kh modifiyeli

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte modifiye buna derim

kardeşim bendede var aynısı makıneyi 125lık yaptım ama ben üstünde honda innova karbüratör var alet cok cılgın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 ----------

kardeşim ben sana kuşadasından yaziyorum motorun ii olmuş ama eger krmızı olan yerler mavi olsaymiş ve bir iki oynama ile on numara olabilirmiş amayinede gzl eger aklına takılan olursa bana yaz ben modifiyeile ugraşiyorum aynisi bendede var [email protected]

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bir çift böyle bişey yapsan yada orj aynaları sökmesen inan daha güzel olur, aynasız olmaz

21005090.jpg

ayrıca etrafındaki alakasız yazıları sökmen güzel olmuş:cat: farara sinyallere sakın siyah bayan çorabı geçirme :)

18092009048.jpg

bu tip resimlerden örnek alabilirsin

clubPrixChampionships.jpg

bikepics-1723896-800.jpg

Motosikleti
İnnovam gitti an125 ile takılıyorum şu sıralar ama özledim innovamı o eski halini :salut:

valla o scooterlerin tek sevdiğim tarafı var oda yağmurda çamurda ayaklar ayakkabılar tertemiz kalıyor, sırf o yüzden dylan alcaktım ama istediğim gibi bulamadım :) an125 in de kıymetini bil , cub ayrı hastalık o başka

valla o scooterlerin tek sevdiğim tarafı var oda yağmurda çamurda ayaklar ayakkabılar tertemiz kalıyor, sırf o yüzden dylan alcaktım ama istediğim gibi bulamadım :) an125 in de kıymetini bil , cub ayrı hastalık o başka

Allaha şükür hiçbir sorunumuz yok çok memnunum ama dediğin gibi cub ayrı bişey yaşlandığımda eğer hala motora biniyor olursam kesinlikle 1 innovam olucak kapının önünde..
Yada motoru büyütürsem 2. bir motor kesinlikle innova olucak :cat:

Motosikleti
Allaha şükür hiçbir sorunumuz yok çok memnunum ama dediğin gibi cub ayrı bişey yaşlandığımda eğer hala motora biniyor olursam kesinlikle 1 innovam olucak kapının önünde..
Yada motoru büyütürsem 2. bir motor kesinlikle innova olucak :cat:

Allah uzun ömür versin hepimize, inş kardeşim

crazy_oguz kardeşim bi baksana
benimde mondial gri var bende boyatıcam bazı yerlerini cant rüzgarlık falan ne önerirsin boya nasıl biraz tavsiye verirsen iyi olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar