buyur abi anlamadım :queen::queen::queen::queen::queen: geliyosunnnnn :rendeer:
emin olma.. gelmem.. kalırsın ortada..
buyur abi anlamadım :queen::queen::queen::queen::queen: geliyosunnnnn :rendeer:
emin olma.. gelmem.. kalırsın ortada..
tartışmaya gerek yok biz karar verdik geliyosun DİMİ ÇAĞLA ABLA ?
caner gözünle okuyormusun sen? ben ne diyorum sana sen ne anlatıyorsun bana, ODUN! listede ADIMI YAZMA NİCKİMİ YAZ SADECE ADIMIN OLDUĞU LİSTEYİ DÜZELT DİYORUM EBENİNKİ SEN NERENLE OKUYORSUN KAÇ SAATTİR?
:rendeer: eyv çağla ablam benim işte yaa![]()
KATILIM LİSTESİ
1-CaneRR (canercamalan)+5
2-Eren54
3-Görkem (bygrm)
4-Akileos
5-Arwen
6-Buğra Polat
7-Szman! (Serhat Çelen)
8-Karasahin (Şahin Kara )
9-ozan150zc (Ozan )
10-funny SALİH
11-Kerem abi
12-Hasanpınar
13- TOEX
14-genç kaptan (eray )
15-.Mhmt.
16-barisayd
17-Kuyucadısı
18-KyCd (KadiRR)
19-
:bounce::bounce: Düzelt olm motormuyuz biz.. adımı yazma nickim yeter..:bounce:
afyonun patlamamış senin belli, iki dakkada sinir katsayımı yükseltiyosunuz helal olsun..
ayrıca, bi şey daha var.. Kuyucadısı kendi adına gelmeye çalışırım dedi.. ben gelicem demedim gelirsem görüşürüz.. onu eklede beni niye ekledin? motorum yok zaten uyuz oluyorum bu aralar..
afyonun patlamamış senin belli, iki dakkada sinir katsayımı yükseltiyosunuz helal olsun..
ayrıca, bi şey daha var.. Kuyucadısı kendi adına gelmeye çalışırım dedi.. ben gelicem demedim gelirsem görüşürüz.. onu eklede beni niye ekledin? motorum yok zaten uyuz oluyorum bu aralar..
benim malım senin malın ayıpettin kapıda 3 tane motor var en kötü atlarsın birine olur biter
bu gidişle atlıcam birine az kaldı.. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cadı tamam tamam bişi demiyorum herkesi ekledin ya oraya.. bana uzak orası nasıl gelicem bi dünya benzin yakıcam iki parça sucuk için..
canımsın nokta :bounce: :cherry:
Bu cümlenin Türkçe meali "sıkıyosa gelme.." ::139:: ben gidiyorum bu günden kamp kurayım en iyisi.. :mrgreen::mrgreen:
yenge gekmiycekmi korkut?
aferim kadir bak nasılda anlıyosun![]()
Artık hiç bir yere gelmeyecek.