- Konu Yazar
o magandalardan biri 1 hafta önce bana çarptı![]()
sonrada arkasına bakmadan kaçtı gitti
![]()
geçmiş olsun :rendeer: iyisindir umarım
o magandalardan biri 1 hafta önce bana çarptı![]()
sonrada arkasına bakmadan kaçtı gitti
![]()
çok şükür ölmediğim için mutluyum..
ama bir süre koltuk değneklerine mahkumum...
ooo kardeş büyük geçmiş olsun :rendeer: Allah açil şifalar versin umarım biran önce salığına kavuşur aramıza dönersin ve inşallah birdaha böyle birşer başına gelmezzz, tabiki Allah bütün motorcuları korusun
dün birine daldım rahatladım mı? pek değil, yanında kız arkadaşı vardı o yüzden çok dalmadım benim hayatıma kastedip gülen ve sevgilisine benim hayatımla şaka yapana az bile..
Bravo kardeş. Bu tür davranışlara hayır diyen arkadaşlar var. Ben sizi gerçekten tebrik ediyorum.basın ekspress yolunda orta şeridin ortasında gidiyorum trafik akıyor hızım 80-90 altımda Hyo hava hafiften çisiyor.. beyaz bi polo sağımda içinde bi zibidi yanında sevgilisi yanyana geldik zibidi baktı bende ona baktım sonra bu denyosan direksiyonu üzerime kırdı aniden bende motoru sola yatırdım kaçmak için o esnada tekerlek çukura denk geldi ve motor tank slappinge girdi şansa bala topladım bu uzadı tabi o arada bende peşine yapıştırdım.. ileride trafik durdu, baktım açılacak gibi değil emniyet şeridine çekip indim yürüdüm biraz açtım kapısını in aşşa dedim küfür etti in lan dedim bu inmeye niyetlendi küfür ede ede tam inerken girdim lavuğa yanındaki bayan başladı ağlayıp bağırmaya fazla hırpalamadım ama ağzı burnu kan içinde kaldı hayret çevreden ayıran olmadı.. he doğru mu yaptığım değil ama ya ben düşseydim? sakat kalsaydım yada ölseydim? o zaman burada herkes araç şöförleri şöyle böyle diye yazacaktı. Öldürüceksin dayak atacaksın diye yazacaktı herkes.. ben yine yanındaki bayan yüzünden adamı es geçtim..
basın ekspress yolunda orta şeridin ortasında gidiyorum trafik akıyor hızım 80-90 altımda Hyo hava hafiften çisiyor.. beyaz bi polo sağımda içinde bi zibidi yanında sevgilisi yanyana geldik zibidi baktı bende ona baktım sonra bu denyosan direksiyonu üzerime kırdı aniden bende motoru sola yatırdım kaçmak için o esnada tekerlek çukura denk geldi ve motor tank slappinge girdi şansa bala topladım bu uzadı tabi o arada bende peşine yapıştırdım.. ileride trafik durdu, baktım açılacak gibi değil emniyet şeridine çekip indim yürüdüm biraz açtım kapısını in aşşa dedim küfür etti in lan dedim bu inmeye niyetlendi küfür ede ede tam inerken girdim lavuğa yanındaki bayan başladı ağlayıp bağırmaya fazla hırpalamadım ama ağzı burnu kan içinde kaldı hayret çevreden ayıran olmadı.. he doğru mu yaptığım değil ama ya ben düşseydim? sakat kalsaydım yada ölseydim? o zaman burada herkes araç şöförleri şöyle böyle diye yazacaktı. Öldürüceksin dayak atacaksın diye yazacaktı herkes.. ben yine yanındaki bayan yüzünden adamı es geçtim..
basın ekspress yolunda orta şeridin ortasında gidiyorum trafik akıyor hızım 80-90 altımda Hyo hava hafiften çisiyor.. beyaz bi polo sağımda içinde bi zibidi yanında sevgilisi yanyana geldik zibidi baktı bende ona baktım sonra bu denyosan direksiyonu üzerime kırdı aniden bende motoru sola yatırdım kaçmak için o esnada tekerlek çukura denk geldi ve motor tank slappinge girdi şansa bala topladım bu uzadı tabi o arada bende peşine yapıştırdım.. ileride trafik durdu, baktım açılacak gibi değil emniyet şeridine çekip indim yürüdüm biraz açtım kapısını in aşşa dedim küfür etti in lan dedim bu inmeye niyetlendi küfür ede ede tam inerken girdim lavuğa yanındaki bayan başladı ağlayıp bağırmaya fazla hırpalamadım ama ağzı burnu kan içinde kaldı hayret çevreden ayıran olmadı.. he doğru mu yaptığım değil ama ya ben düşseydim? sakat kalsaydım yada ölseydim? o zaman burada herkes araç şöförleri şöyle böyle diye yazacaktı. Öldürüceksin dayak atacaksın diye yazacaktı herkes.. ben yine yanındaki bayan yüzünden adamı es geçtim..
Bravo kardeş. Bu tür davranışlara hayır diyen arkadaşlar var. Ben sizi gerçekten tebrik ediyorum.
Bundan sonra o züppe arkadaşlarına yediği dayaği anlatarak aman ben ettim ve buldum siz etmeyın diyerek nasıhat çeker..
Keşke herşey güzellikle halledilebilse ama malesef olmuyor.. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş, ellerine sağlık..
Eline sağlık aslında yanındaki bayanı hiç takmasaydın keşek yada onuda uyarsaydınnede olsa oda suçlu sevgilisine müdahale etmemmiş, plakasını alsaydın keşke gördüğümüz yerde .....
Umarım öyle olur birde bunun tersi olma ihtimali var gördüğü her motorluya uyuz olup kin besleme durumu..
Güzellikle halletmeye kalktığım kimseye laf anlatamadım anlayacak kapasitedeki adam zaten o hareketi yapmıyor. ne geliyosa başımıza eğitimsizlikten geliyor..
O sinirle plakayı almak aklıma gelmedi.. bi dahakine kısmet.. :mrgreen:
Allah korusun kardeş birdahaki sefer olmaz inşallah
Bu işler sakat kimin ne olduğu belli değil. Allah kimseye kaza bela vermesin. Bu arada Avcılar'dan mısın sen?