zlerken tüyleriniz diken diken olucak bir makas videosu türkiye istanbul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Macera filmi gibi olmuş burası, film zaten banlık onu bile izleyemedim, yeniden bakayım şuna.
Teşekkürler Kıbrıs.:rendeer:

Denizli İl Temsilcisi
Okudum dostum :)
Saat 2:23 milletin içindeki canavar dışarı çıkıyor bu saatlerde normaldir :queen::queen::queen:

daha önce paylaşıldı diye şimdi paylaşılmayacak diye bişi olmamalı bence.bende 2 senedir mt üsyesiyim ilk defa izledim.
bende youtube da böyle bir video görseydim paylaşırdım.çünkü 2 senedir takip ediyorum böyle bi video gormedm.şimdi bi video paylaşmadan önce ben tek tek nasıl bakacağım foruma aynısı var mı diye.
bence paylaşıldı diye bu kadar üstüne gidilmemeli beyler.burda herkes aynı sevdayı paylaşıyor.hepimiz kardeşiz.birimize bişi olsa hepimiz üzülüyoruz.güzel dille halledelim herşeyi:rendeer: Herkese iyi geceler

Denizli İl Temsilcisi
Okudum dostum :)
Saat 2:23 milletin içindeki canavar dışarı çıkıyor bu saatlerde normaldir :queen::queen::queen:

abi tamam gününde değildir falan ama abi biz aynı sevdaya gönül vermiş aynı ailenin parçalarıyız bu kadar ezici bu kadar kırıcı cevaplar olmamalı ben 21 yaşındayım böyle cevap vermem ister küçüğüme ister büyüğüme ne diyiim bizden yine zeytindalı :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni bir spor dalı galiba bu slolom ile boşluk doldurmaca yapmış, vücut kol kaslarını ve beyni geliştiren bir spor, tavla gibi bişey.:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi tamam gününde değildir falan ama abi biz aynı sevdaya gönül vermiş aynı ailenin parçalarıyız bu kadar ezici bu kadar kırıcı cevaplar olmamalı ben 21 yaşındayım böyle cevap vermem ister küçüğüme ister büyüğüme ne diyiim bizden yine zeytindalı :rendeer:

Mesajlarımda kırıcı ezici taraflar bulmana , ya da algılamana üzüldüm... :silent::silent:

Ne bir art niyet ne bir kasıt var.... Ne seni tanırım ne sen beni...:bounce::bounce:

Ama Forum çerçevesi içindeki kurallar Ülkemizden bu tip videoların yayınlanmasına müsade etmiyor.... Çünkü suça delil teşkil edici bir video.. :cat::cat:

Yanlış anlaşıldıysam özür dilemesini de bilirim... Mizacım gereği her cevabımda bir espri vardır...

Kal sağlıcakla.. :rendeer:

İnce ayrıntılara takılma arada olabiliyor bu tarz ufak tatsızlıklar banada çok giydirdiler topiklerde :cherry:

paylaşım için teşekkürler ama çokta deli gittiği söylenemez.istanbul trafiğinde herhangi bir kuryenin motoruna tak kamerayı bundan çok daha heyecanlı sahneler yakalayabilirsin:)

okay kardesım sen takma paylaşımlarına devam et her zaman arkandayımm.paylaşım için teşekkürler.sonuc olarak begenmiş ve paylaşmıssın biizimle buda bi emek ister.her nekadar paylaşılmış olsa bile.EMEĞE SAYGI.bunu bıle yapamayan arkdasları kınıyorum...

Denizli İl Temsilcisi
okay kardesım sen takma paylaşımlarına devam et her zaman arkandayımm.paylaşım için teşekkürler.sonuc olarak begenmiş ve paylaşmıssın biizimle buda bi emek ister.her nekadar paylaşılmış olsa bile.EMEĞE SAYGI.bunu bıle yapamayan arkdasları kınıyorum...

eyw kardeşim benim :wiinkk:

+++ ilk defa böyle birini görüyorum paylaşmak istedim

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Makası nerde bunun? İstanbuldaki kuryelerin motoruna kamera tak bundan daha iyi görüntüler çıkar...:mrgreen:

Beenmedim.:cherry:

İzleyince özendim bende ybr125 alacam.:p

Denizli İl Temsilcisi
Makası nerde bunun? İstanbuldaki kuryelerin motoruna kamera tak bundan daha iyi görüntüler çıkar...:mrgreen:

Beenmedim.:cherry:

İzleyince özendim bende ybr125 alacam.:p

hehehhee:rendeer::rendeer::rendeer::queen::queen::queen::queen:

koptum birincisi paketci değil ikincisi yamaha ybr 125 değil yamaha tenere 750 super street :cat::cat::cat::cat::cat:

Usta şoför değil mi bu arkadaş şimdi ?

Nasıl motosiklet kullanılmaması konusunda seminerlerde gösterilecek bir video bu. Bu adam ve buna benzerler yüzünden hepimizin adı serseriye çıkıyor trafikte farkında değilsiniz. Sonra otomobil sürücüleri neden motosiklet sürücülerinden nefret ediyor ? Al işte sebebi. Hem kendini, hem artçısını, hem trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye atan bir sorumsuz bu sadece. Hemşehrim olması sebebi ile bir kez daha utandım.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Denizli İl Temsilcisi
Türkiyeden video paylaşımı yasak o yüzden amerikadaki bir forumun linkini veriyorum;

http://www.1000rr.net/forums/showthread.php?t=73543

Bu videodaki tenereyse yukardakiler nenere.:mrgreen:

boş ver sayın üye sen zaten benim koyduğum motor videosunda ki motor peugot star sürende erkek deği bayan adamlarda japonlu dublaj yapılmış türk değiller brak allağını seversen nasıl bi bağlamadır yha harbi koptuk burda arkadaşlarala:queen::queen::queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar