Yok artık cbf 150 satılık!!!

satıldımı:)hayırlı olsun...ya bu arka kalın lastıkle nasıl 140 yapıyo alet normalde bende tek basıma 120 sureklı gıdıyorum lastik michellin boyut normal kalın lastık takınca hız dusmezmı bunda artmıs:)

ben en iyisi hafta sonu videosunu çekip ilana yükleyim, izlersiniz o zanam nasıl 140 yapyığını:cat:

ben en iyisi hafta sonu videosunu çekip ilana yükleyim, izlersiniz o zanam nasıl 140 yapyığını:cat:

nasıl yaptığına kanaat getirdim ama o hale nasıl geldi ögrenmek istiyorum bende yapıcam:cherry:cunku arka lastıgı kalın yapmak ıstıyorum ama performanstan bişey kaybetmesın ıstıyorum:cherry:

mücahit_89 bu motor sıfırdan beri bende rodaj ve motorun açılması çok önemli her CBF 140 görmez bunu bil:cat:

mücahit_89 bu motor sıfırdan beri bende rodaj ve motorun açılması çok önemli her CBF 140 görmez bunu bil:cat:

yok orası muhakkak ama performans var sandım her cbfin 140 görmediğini bildiğim için benimkide 5.000 den beri bende benden önceki arkadaşta sakin kullanan birisi o zaman nasıl kullanmak lazım:queen:bide arka kalın lastık nasıl çok fark varmı guven konusunda dahamı rahat?

Günün konusu olduya helal olsun....:cat::mrgreen:

harcanan emeğe saygı duyuyorlar:cat::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------

yok orası muhakkak ama performans var sandım her cbfin 140 görmediğini bildiğim için benimkide 5.000 den beri bende benden önceki arkadaşta sakin kullanan birisi o zaman nasıl kullanmak lazım:queen:bide arka kalın lastık nasıl çok fark varmı guven konusunda dahamı rahat?

mücahit,
anladığım kadarıyla 89 doğumlusun:cat: ben yaşınkadar motor kullanıyorum eskittiğim hondaların sayısını unuttum:cat: standart cbf 150 135 km hızda kesiciye girer,
arka lastik çapı (turu) geniş olduğundan 5 km daha fark ettirir, senin motorun 120 geçmiyorsa daha çok ekmek yemen gerekir:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 ----------

şunuda ekleyelim mücahit,
hız motorunda 1000 cc lerde 190 genişliğinde lastik vardır, buna 200 takarsan viraj hakimiyetini zayıflatırsın, ne demek istediğimi anlamışsındır:cat:

harcanan emeğe saygı duyuyorlar:cat::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------

mücahit,
anladığım kadarıyla 89 doğumlusun:cat: ben yaşınkadar motor kullanıyorum eskittiğim hondaların sayısını unuttum:cat: standart cbf 150 135 km hızda kesiciye girer,
arka lastik çapı (turu) geniş olduğundan 5 km daha fark ettirir, senin motorun 120 geçmiyorsa daha çok ekmek yemen gerekir:mrgreen:

ben 120 geçmiyor demedim 120 sabit gidiyorum dedim:cat:ben yapmak istiyorum dedim nasıl oluyo diye sordum ama iş tecrube olayına döndü:cherry:saygım sonsuz yaşım kadar motor sürmüş olunabilir dunya hali:cherry:benim sorum kalın lastikle motora ellemeden nasıl o hıza saglıklı bi şekilde çıkıyor çünkü bu benim için çok şey yapmak istediğim için sordum ama tek ben yaparım diyosan sözüm yok:cat::bounce:

hız motorlarında o motora göre lastik çapı kalınlığı vs zaten bu muhakkak burdaki durum orjinalıyle oynama ince lastıkle hız yapılır demedım zaten:cherry:

Son düzenleme:
90*100 ARKA GENİŞ LASTİK + PERFORMANS

ılandaki yazı için sormuştum tabi r1 lastigi takarsam nolur demedim:)

90*100 ARKA GENİŞ LASTİK + PERFORMANS

ılandaki yazı için sormuştum tabi r1 lastigi takarsam nolur demedim:)

:mrgreen:sanal aleme çok kilitlenmişsin
1-satış sıtratejileri çok önemli
2-dalışlarda 140 yapıyo nasıl dersen örnek okmeydanı haliç köprüsü iniş:cat:
lastik çapı farklı olduğundan motoru yormadan fazla ağılaştırmadan 5 km fark ettirir,
arka dişliyi 2 diş küçük takarsan aynı performansa ulaşırsın bg den kaybetmez devirden kazanırsın:cat:
veya güneşlide oktay motora gel canlı gör:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------

@ aSUBaYaH

Doğrudur...:)

CBF 150 sanki mercedes gibi olmuş...:cat:

eyvallah abi teşekkür ederim:rendeer:
seviyorum küçük cc motorları maksat muhabbet olsun:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar