Len benide yaz![]()
:queen::queen::queen:
Len benide yaz![]()
bizi yanyana yazsın.. paralel olalım (PATA) olmazsa Serial yazar (SATA) oluruz..
seni bi scsi yapıcam şimdi dip gaz çalışıcaksın![]()
Teşekkür Ederim :rendeer:
Bu mesajı Kopyala - Yapıştır yapıyorum ama bil bakalım kime :bounce: :cherry: :queen:
banucuk bu ne demek oluyor :queen:
banuu hepsini boşver ayakkabının altına enide yazsana:cherry:
kel bana bak, 25 falan kaldı sen iyice cozuttun he dikkat et kendine.. öle tehditkar olma fena yaparım..
Banu Sen Oyun Oyna Kardeşim => Buyur Canım
Banu sen bana öküz mü demek istiyosun![]()
banucuk bu ne demek oluyor :queen:
banuu hepsini boşver ayakkabının altına benide yazsana:cherry:
he lan gruba sap geldin sap gidicen.. sayende belliği çıkaramıyoruz sadece sen olsan yine iyi.. iso, sen, eray, turgay sakatsınız olm bulun kendinize bi tane olmadı TV programına çıkın ne bilim "yardımcı olurmusunuz mehmet ali bey" diye bağırın.. yapın bişeyler hadi bakıyım..
BANU beni sakın yazma...![]()
Sanki kendin birşeyler yaptın da millete akıl veriyosun, ben el atmasam hala olduğun yerde beklicektin, bari susta açtırma ağzımı kabiliyet düşmanı.. :farao: :queen: :queen:
Bu beceri oyununu sen oyna beceriksiz :queen: :queen:
Yooo, onuda nerden çıkardın :silent: :silent::queen:
Kopyala - Yapıştır abi daha ne diyim yani.. :queen: :queen: ::koop:: ::koop::
Tamam canım kardeşim yazarım seni ben :rendeer: :rendeer:
Sanki kendin birşeyler yaptın da millete akıl veriyosun, ben el atmasam hala olduğun yerde beklicektin, bari susta açtırma ağzımı kabiliyet düşmanı.. :farao: :queen: :queen:
Tamam yazmam :bounce: :cherry: ::blusssh: ::blusssh:
o senin düşüncen.. :bounce: saygıyla eğilirim..
banu bu korkacaksın iyiki ben ken di işimi kendim hallaettim he amannnnnnnnnnnnn:queen:
size bişi diyim mi? Sınırlar vardır Zorlanmaz.. sizede tavsiyem zorlamayın.. :bounce: Sürrat Felakettir.. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yanlış biliyorsun canım, sınırlar zorlanır...
Zorlarsın ki duracağın çizgiyi bilesin... :cat: :bounce: :rendeer:
Yanlış biliyorsun canım, sınırlar zorlanır...
Zorlarsın ki duracağın çizgiyi bilesin... :cat: :bounce: :rendeer:
rahat bırakın lan kızın doğum günü taopiğini...
nasıl kutladık ama fındıklıda pespembe bir pasta ve uzun eşşek kutlamaları ile...
idare et banucum cahil cocuk işte :queen: