deo Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 1 Kas 2009 Mesajlar 114 22 Mar 2010 Konu Yazar #1 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. koltuk altindaymiş ön koltuk altini nasil acacagiz Son düzenleme: 22 Mar 2010
atmaca_35 Katılım 30 Eki 2009 Mesajlar 547 22 Mar 2010 #2 arka koltuğu çıkar ön koltuğun arka kısmına bi vida var onu cıkar koltuk sökülüyo...aküde ön kaoltuğun tam altında ortada
arka koltuğu çıkar ön koltuğun arka kısmına bi vida var onu cıkar koltuk sökülüyo...aküde ön kaoltuğun tam altında ortada
deo Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 1 Kas 2009 Mesajlar 114 22 Mar 2010 Konu Yazar #3 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. atmaca_35' Alıntı: arka koltuğu çıkar ön koltuğun arka kısmına bi vida var onu cıkar koltuk sökülüyo...aküde ön kaoltuğun tam altında ortada Genişletmek için tıkla ... eyw. dostum saolasin vida nasil yıldız mı duz mü ona gore depoya tornavida götüreyim ?
atmaca_35' Alıntı: arka koltuğu çıkar ön koltuğun arka kısmına bi vida var onu cıkar koltuk sökülüyo...aküde ön kaoltuğun tam altında ortada Genişletmek için tıkla ... eyw. dostum saolasin vida nasil yıldız mı duz mü ona gore depoya tornavida götüreyim ?
Emre18 Katılım 9 Mar 2010 Mesajlar 92 22 Mar 2010 #4 Alyan anahtarıyla açılıyo. 4 numaramıydı neydi tam hatırlamıyom.Ben elimle açıyodum.Çok sıkmadığımdan dolayı.
Alyan anahtarıyla açılıyo. 4 numaramıydı neydi tam hatırlamıyom.Ben elimle açıyodum.Çok sıkmadığımdan dolayı.
atmaca_35 Katılım 30 Eki 2009 Mesajlar 547 22 Mar 2010 #5 Emre18' Alıntı: Alyan anahtarıyla açılıyo. 4 numaramıydı neydi tam hatırlamıyom.Ben elimle açıyodum.Çok sıkmadığımdan dolayı. Genişletmek için tıkla ... aynen alyan...ama pense ilede açarsın tahminimce
Emre18' Alıntı: Alyan anahtarıyla açılıyo. 4 numaramıydı neydi tam hatırlamıyom.Ben elimle açıyodum.Çok sıkmadığımdan dolayı. Genişletmek için tıkla ... aynen alyan...ama pense ilede açarsın tahminimce