20.03.2010 cumartesi tekirdağ'a gidiyoruz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok fena gazım vardı. yolda 100'lerce racing delsem iflah olmazdım, o derece. deldiklerimi defalarca deldim yine gazım dinmedi.
o gazla sonunda radyatörü delmişim :cherry: (taş geldi galiba)

Yakışıklı geçmiş olsun:cat:

çok fena gazım vardı. yolda 100'lerce racing delsem iflah olmazdım, o derece. deldiklerimi defalarca deldim yine gazım dinmedi.

yolda çok taş gelmiş bende sonra farkettim...
grenajlarda ufak izler var...

bir ara MERT in motordan bişey düştü dedim taş herhalde sonradan farkettim,
sehpa aparatıymış...:bounce:

Son düzenleme:

GKN

Geçmiş olsun yaa.. Yeni radyatör almiyacaksan bostancı sanayide kale radyatör var götür kral gibi yaparlar.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Sürüden ayrılanı kurt kapar, hoş sürüden ayrılan benken kurt niye seni kaptı onu anlamadım.:cherry:

Sahi Hakkı alnının çatına taşı kim koydu.:p

Tarlada uzaylı ve robotunu gören masum köylü durumlarımı.:mrgreen:

sagol gokhan.
tamir mi ettireyim yenisini mi alayım, daha düşünmedim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 ----------

he ya, aynen öyle. aksarayda tarlada gezer iken masum köylüyü oynuyom şu an :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sagol gokhan.
tamir mi ettireyim yenisini mi alayım, daha düşünmedim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 ----------

he ya, aynen öyle. aksarayda tarlada gezer iken masum köylüyü oynuyom şu an :)

Taşı yiyen masum robottu abi, köylü hiçte masum değildi.:p

Ama aksaray kısmı doğru.:p

benim taş yemiş radyatörü de satabilirsen sevinirim :)
bazı insanların boyle kısmeti açık oluyor işte. zamanında 15.000 fiyat çektim motoruma. 15.750 veren oldu ama satılmadı :)

Kimse kusura bakmasın ben eleştiricem.Böyle ne organizasyon olur ne gezi.Organizasyon sahibi herkezden sonra geliyor,hoş sadece iki dakika gördüm kendisini.Zaten polis geldi bizimkiler dışında kimse kalmadı arakladı kendini.Hadi onuda geçtim aranızda ehliyeti olmayanlar var.Kısacası çok gereksiz bir gündü benim için.Tek güzel şey uzun zamandır görmediğim bir dostumu gördüm.

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kimse kusura bakmasın ben eleştiricem.Böyle ne organizasyon olur ne gezi.Organizasyon sahibi herkezden sonra geliyor,hoş sadece iki dakika gördüm kendisini.Zaten polis geldi bizimkiler dışında kimse kalmadı arakladı kendini.Hadi onuda geçtim aranızda ehliyeti olmayanlar var.Kısacası çok gereksiz bir gündü benim için.Tek güzel şey uzun zamandır görmediğim bir dostumu gördüm.

Teessüf ederim benide uzun zamandır görmemiştin.:p

Alp Tunay abümün lafı geldi aklıma, beni kimse sevmiyo.:cherry:

Ne bekliosun abi Hasan'dan, patlamadığı için teşekkür etmeniz lazım, patlasa birde onla uğraşacaktınız.:bounce:

Hasan alınma kırılma ama SS sürmek herkeze göre değil.:rendeer:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kusura bakmıyoruz yakışıklı kulağumıza küpe olacak dediklerin zaten senin kulağında vardı yanılmıyorsam.Allaha emanet olun.Hakikatten yahu millet gelecem diyip duruyordu kimseyi göremedik.Asubayah'a teşekkür ederiz kısada olsa bize eşlik etti.KAtılımcı arkadaşlara teşekkür ederiz.Radara 110 ile girmenin zevkini yaşıyorum .:queen:

valla altımda 1100xx olacak 110 la radara giricem utanırım söyleyemem kimseye :mrgreen:
şakası bir yana bana sordu ne yapayım 110 la girmiş ceza keselimmi dedi yok abi dedim :) ucuz yırttın.

valla altımda 1100xx olacak 110 la radara giricem utanırım söyleyemem kimseye :mrgreen:
şakası bir yana bana sordu ne yapayım 110 la girmiş ceza keselimmi dedi yok abi dedim :) ucuz yırttın.

Eyvallah 110 a anca inebilmiştim karşı yönden gelen jeep sellökter yapınca.Allaha emanet olun.

oyle atıcak birşey degil toplamı 2.5 gb ben cd yaparım mertte veririm o ulaştırır size kırpılcak yerleri kırpar :cat:

ok abi kırpmadan cd şeklinde alabilirim sen ptt ye gönder bana ulaşır o...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 ----------

Teessüf ederim benide uzun zamandır görmemiştin.:p

Alp Tunay abümün lafı geldi aklıma, beni kimse sevmiyo.:cherry:

Ne bekliosun abi Hasan'dan, patlamadığı için teşekkür etmeniz lazım, patlasa birde onla uğraşacaktınız.:bounce:

Hasan alınma kırılma ama SS sürmek herkeze göre değil.:rendeer:

yok canım alınma kırılma olurmu bir hatamımı gördün,
söyle bilelim hatamızı düzeltelim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yaw bir tek nemrut un motorumu çektiniz foto olarak....
Tek medyatik olayınız bu mu....:cherry: Koyun fotoları cimrilik etmeyin....

Yoksam çekmediniz mi?.... :cherry::cherry:
Ben bugün yaptığımız gezinin fotolarını yarın koymuş olurum... :cat:

bir dahakine sen yaparsın biz geliriz organizasyona...
ayrıca arkadaşlar istedi dedi topik aç diye yoksa biz bir kaç kişi ufaktan ufaktan gidecektik...:bounce:
başka sebepleride özelden konuşabiliriz...:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------

Yaw bir tek nemrut un motorumu çektiniz foto olarak....
Tek medyatik olayınız bu mu....:cherry: Koyun fotoları cimrilik etmeyin....

Yoksam çekmediniz mi?.... :cherry::cherry:
Ben bugün yaptığımız gezinin fotolarını yarın koymuş olurum... :cat:

foto yok video var oda burada yasak... :D

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ok abi kırpmadan cd şeklinde alabilirim sen ptt ye gönder bana ulaşır o...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 ----------

yok canım alınma kırılma olurmu bir hatamımı gördün,
söyle bilelim hatamızı düzeltelim...

Yok ben sizinle gelmedim zaten, çok az gördüm seni, en arkada(baya bir arkalarda).:cherry:

Radara bile girememişsin, hız motoru abi bu kız motoru değil, sağ elinde gaz çekmekten nasır oluşmuyorsa, tarzın değildir, bence değiştir motoru.:wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar