Sayısal Loto

ins hayırlısı olur :) şimdi çok merak ediyorum gece sonuç nolcak :mrgreen:

Arkadaşlar sonuç açıklandı

http://www.millipiyango.gov.tr/sayisallotosonuc.html

bakabilirsiniz ben daha kontrol etmedim bakalım sonuç ne olacak :) hadi hayırlısı :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 ----------

baktım sadece 7 ve 41 sayısı tutmuş :farao:

olmadı :) haftaya cumartesiye kadar bir kupon daha yaparım :) belki bir gün tutar umuduyla ... :) sizlerinki nasıl?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:12 ----------

size bir tavsiye SÜREKLİ AYNI KUPONU OYNAYIN belki bir gün o şanslı rakamlarınız tutar :)

Tühhhh yavf bugün oynamayı unuttum hee neyse bu hafta siz alın paraları haftaya alırız bizde artık.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sayısaldan 6 tutturiyim sevgilimden ayrılırım birazını ihtiyacı olanlara birazını mehmetcik vakfına veririm geri kalanıylada ruslarla yerim :D

Birisi de 3 tuttursa yaaa tesellimiz olur du heee MT hepten bu hafta karavana çektik galiba:pr::pr::pr:

bu hafta kimseye vurmadı sanırım :) belkide cıktıda gelmiyorlar buraya :p aynı kuponu oynayın arkadaşlar mutlaka bigün tutar belki :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugüne kadar hep yatırmadığım kuponlara yuksek ikramiye cıktı.. kendimi asmamak icin zor tutmustum :p

bnde ne zmn rüyamda bi sayı görsm çıkmadı,doğum günleri desen bi yere kadar,makinaya oynatıorm gene tık yok..:pr:

BANA ÇIKTI BANA ÇIKTI diye bağırmak isterdim ama nerdeee :farao::cherry:
gökten yağmur yağsa başıma taş düşer :mrgreen:

bendede 7 ve 41 tuttu sadece 1 kolon oynamstım :) yine aynı kuponu oynucam belki bi gün tutar o kupon :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar