20.03.2010 cumartesi tekirdağ'a gidiyoruz...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aslında vakit olsa seni daha güzel bir viraja götürecektim 4 virajı olan süper bir asfalt. tadına doyamazsın. bidaha geldiğinde mutlaka götürürüm .
çorlu yoluda eğlenceliydi ama . bugün birlikte gittiğimiz yol

Valla abi, bir yerde ana yoldan çıktık, viraj apex viraj, sonra ana yola girdik ya oraya bittim, piste çevirmişsin yolu.:mrgreen:

Gezi değilde viraj çalışmak için mükemmel bir yer ki daha iyisi var diyorsun... Hani lülesine bülesine gitmesekte bi yere mangalı felan ateşleyip viraj çalışsak acaip keyifli olur.. Senin gibi dönebilsem yeter, sonra lüleburgazada gideriz.:cherry:

mangalımız herdaim yanıyor . ozaman burgaz iptal ÇerkezköyPark ta viraj yapıp kameraya çekeriz :)

hasanla asubayah da otoyolda fena gelmediler. ama virajlarını biraz geliştirmeleri lazım. gerçi yol güzergahımızda viraj yok denecek kadar azdı ama ben hissettim bir kere :cherry:

aYe,
abi bu lastiklerinden sonra (muhtemelen lastigin profilinden) 5-10 derecelik yatışlarda hesd yetmemeye başladı. ama pegleri sürtecek kadar gidince hesd olmasa da olur.
ne biçim lastik aldık lan biz :sunny:::23343::::baaas:: :mrgreen:

ben de çok gaz olmuşum ama benim gazım yollara vurmadı, radyatöre vurdu :p

benim r1 ime kafa tutmaya çalışırsan böle olur işte :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tekirdağa kadar dayanamadın peşimde inflak etti motor en sonunda :p:p

Bu aradda gelirken katıdığımız gurup en keyifli geçen zamandı hakkaten iyi geldi döner ayak arkadşlarıda beğendim delişe delişe geldik :p

Tekirdağda kaybettiğimiz musturaki ve mt 03 lü arkadaşımız sizi aradık mustafa abi seni telden aradım ama ulaşamadık nereye gitidz yaw:S

Son düzenleme:
heya 300 500 gidiyosunuz resim filan yok benim endurocu ruhumu ss ci yapıyosunuz ama insan görmek istiyo en azından makına resmleri geziden vs koyar insan:)

benim favori virajım burası murat.
seni buraya mutlaka götürücem .uzuuuuuuuuun bir viraj
DSCF1580.jpg

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bukadar lafın üstüne 3-5 fotoğraf beklerdim cık cık:p

Resim varmı yokmu bilmiyorum, ama Tekirdağ grubuna Halis abi video çekimi yaptı, da paylaşmasına müsade edermisiniz yada paylaşırmı bilmiyorum..

Resim babında bende bi tek bu müstehcen kareler var;

fotoraf0049l.jpg

fotoraf0050.jpg

:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------

Hahahahah :queen::queen::queen:

ayıp ayıp kocaya gülünmez.:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------

benim favori virajım burası murat.
seni buraya mutlaka götürücem .uzuuuuuuuuun bir viraj
DSCF1580.jpg

Valla boş boş km yapmak artık bana zevk vermiyor, 1000km yapacağıma şu virajı senin gibi 10 kere döneyim daha keyifli...:cat:

Mert geleceğiniz zaman . hazırlıklı gideriz güzel çekimler yaparız .

jantların rengiyle çekicinin platformunun rengi uyum içinde çıkmış :mrgreen:

bu arada ben gibi motorum da egitimli çekicim de egitimli (bkz. ADAC) :cherry:

Valeo,
viraj fotosu güzelmiş. peglerin sürtmesine az kalmış. tebrikler :cat:

Mert geleceğiniz zaman . hazırlıklı gideriz güzel çekimler yaparız .

Dizimize demir takıp ateşte çıaralım abi :cherry::cherry::p:mrgreen:

Ama resimleri atmayalım siler bu caniler buraya yüklediğin emeğe deymiyor:farao::cherry:

Hakkıcımın resmde gıyah çıkmış :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar