o değilde harbi listeye bakıyorum listedeki iki kişi haricinde başka kimse yoktu.kendi kendimizi deldki olmadı vallahi :mrgreen:
Valla ben orasına karışmam zaten gelmiycemi yazmıştım, ama hesap sormak sizin en doğal hakkınız.
Bugün güzel bir abiyle yüz yüze tanıştım onunla 10-15dk gazladım, sonra bir trakyalıyla tanıştım, onlada bi 10dk gazladık.:queen:
Trakyalı ybr125'li selam verdi, dur dur dedim gel, bana tekirdağ göster, abi bendede 600rr var kırmızı ama siyaa boyanmış!, tekirda nerde? 2005 model! sağa mı gitçem sola mı! 12'ye bırakırım abi, acil gitmem lazım dostum, abi gel eve bi motora bak öyle gidersin. La abi taam hadi yolu göster diye ar zor ikna ettim de gazladık beraber.:queen:
Sonra baktım, hakkının motora taş kuşu girmiş, irtifa kaybetmiş, jeepli abi abla radar cezaları kesilirken yine gelmiş makara yapmış, mert o kadar hızlıymışki radara bile girememiş, capanord abim forumda gazlamakla yolda gazlamak arasındaki ince çizgiyi keşfetmiş... eee dönüştede kısmetimize 8 motor çıkmış... :cherry:
En komiğide çekici şöförü amca kuşçu tipli şirin biriydi, servise kadar Hakkıya nasihat verip durmuştur, bloke etmiştir Hakkıyı, zaten şu motorlarla it dalaşımız tam çekici içersindeki Hakkı'nın yanından geçerken başladı, moda girip torpidoya yatmış cam koluna asılmıştır.:queen:
Valla çok eğlendim abi, ayrıca sizin yüzünüzü görmek herşeye değerdi.:wiinkk:
Kanımca bi tek ben keyif aldım.:queen: